Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

Veranderingen beheren en het gebruik van ChromeOS-apparaten stimuleren

Werknemers helpen overstappen naar ChromeOS-apparaten, zoals Chromebooks

Voor beheerders die ChromeOS-apparaten voor een bedrijf beheren.

Wil je ChromeOS-apparaten op afstand beheren? Start vandaag nog kosteloos uw Chrome Enterprise Upgrade-proefperiode

Als je een goede strategie voor verandermanagement ontwerpt, kun je het proces, de tools en de tactieken daarin gebruiken om te zorgen dat werknemers ChromeOS-apparaten effectiever en beter gaan gebruiken. Met onze aanbevolen bronnen voor verandermanagement kan je organisatie snel en efficiënt overstappen naar Chrome Enterprise, doordat je het volgende leert:

• Omgaan met zorgen die werknemers hebben omdat hun vertrouwde manier van werken verandert.
  • Zorgen dat werknemers sneller productiever worden met introductiebronnen

Hieronder zie je enkele bronnen voor verandermanagement waarmee je Chrome Enterprise kunt uitrollen in je hele organisatie.

• Bekijk de webinar: Boosting ChromeOS adoption with effective change management (Het gebruik van ChromeOS stimuleren met effectief verandermanagement): Informatie van onze experts op het gebied van verandermanagement en praktische tips om het gebruik van ChromeOS-apparaten in je organisatie te verhogen.
  • Chromebook employee adoption kit (Starterspakket voor Chromebooks voor werknemers): Breng je werknemers snel op de hoogte met onze gidsen en templates en bied ze voor en na de overstap ondersteuning en trainingen.
  • Walking on clouds: A workforce adoption journey with Google Chrome Enterprise (In de wolken: hoe je het gebruik van Google Chrome Enterprise door je werknemers kunt stimuleren) (in samenwerking met Deloitte): Meer informatie over het belang van verandermanagement en de soorten activiteiten waarmee werknemers over hun tegenzin om nieuwe dingen te proberen heen komen, doordat je ze begeleiding en training biedt en met ze blijft communiceren.

Meer hulpbronnen

• 6 common questions (and answers) for new Chromebook users (6 veelgestelde vragen (en antwoorden) voor nieuwe Chromebook-gebruikers): Zorg dat werknemers die zijn overgestapt van Apple macOS-apparaten snel leren werken met hun Chromebooks.
  • How to use a Chromebook if you’ve switched from a PC (Een Chromebook gebruiken als je bent overgestapt vanaf een pc): Zorg dat werknemers die zijn overgestapt van Microsoft Windows-apparaten snel leren werken met hun Chromebooks.
  • How to set up a new Chromebook (Een nieuwe Chromebook instellen): Vijf tips en trucs waarmee werknemers aan de slag kunnen gaan met hun Chromebook.
  • 6 Chromebook keyboard shortcuts that save time (Zes Chromebook-sneltoetsen die tijd besparen): Zorg dat werknemers meer kunnen doen in minder tijd. Gebruik sneltoetsen om verschillende taken sneller uit te voeren, zoals een screenshot maken, je scherm vergrendelen en alle sneltoetsen bekijken.
  • Make work more inclusive with these Chromebook accessibility features (Werk toegankelijker met deze toegankelijkheidsfuncties van Chromebooks): Bekijk toegankelijkheidsfuncties waarmee iedereen Chromebooks kan gebruiken.
  • 10 ways Chrome Enterprise helps protect employees and businesses (Tien manieren waarop Chrome Enterprise werknemers en bedrijven beveiligt): Kort overzicht van de beveiligingsmogelijkheden die beschikbaar zijn in Chrome Enterprise, zodat je werknemers beter kunt beveiligen.
  • The Chromebook customer adoption journey (Het klanttraject van Chromebooks): Bekijk deze video van Google Cloud Next '19, waarin ons klantensuccesteam met 3 klanten praat over hun huidige toepassingen en implementatietraject.
  • How Google IT supports its scaling global workforce with Chromebooks (Hoe Google IT het groeiende wereldwijde personeelsbestand helpt met Chromebooks): Bekijk deze video van Google Cloud Next '19 waarin ons team van bedrijfstechnici bespreekt hoe Google zorgt dat werknemers wereldwijd sneller aan de slag kunnen met Chromebooks om de productiviteit te verhogen, de beveiliging te verbeteren en de technologiekosten te verlagen.
  • Tools van Lakeside en Goliath: Ontdek hoe u tools kunt gebruiken die realtime app-gebruik door werknemers tonen.
  • Rethink employee segmentation for a cloud-native world (Op een andere manier denken over werknemersverdeling voor een wereld die de cloud gebruikt): Lees de whitepaper over innovatief denken die Forrester Consulting in opdracht van Google heeft gemaakt.
  • What’s new with Chromebook (Wat is er nieuw voor Chromebooks): Blijf op de hoogte van updates, zodat werknemers up-to-date blijven over nieuwe ChromeOS-functies wanneer deze worden gelanceerd.

Google en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.