Word Betrouwbare tester van Chrome Enterprise

Word Betrouwbare tester van Chrome Enterprise om nieuwe Chrome-functies te testen in uw omgeving. U geeft feedback rechtstreeks aan onze productteams, zodat we nieuwe producten en functies kunnen ontwikkelen en er de juiste prioriteit aan kunnen geven. Alle programmagegevens en feedback zijn vertrouwelijk.

Aanmelden

Als u zich wilt aanmelden als Betrouwbare tester, bekijkt u de vereisten hieronder. Klik vervolgens op Nu aanmelden en vul het formulier in om aan te geven dat u interesse heeft. We nemen dan contact met u op met meer informatie.

Nu aanmelden

Vereisten voor Betrouwbare testers

Uw organisatie moet voldoen aan deze vereisten:

• U moet een abonnement hebben op een bestaande Chrome-service.
  • U moet een geheimhoudingsovereenkomst ondertekenen.
  • U moet de Servicevoorwaarden voor Betrouwbare testers van Chrome Enterprise accepteren.
  • U moet feedback geven aan de Chrome-productteams.