Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

Word Betrouwbare tester van Chrome Enterprise

Word Betrouwbare tester van Chrome Enterprise om nieuwe Chrome-functies te testen in uw omgeving. U geeft feedback rechtstreeks aan onze productteams, zodat we nieuwe producten en functies kunnen ontwikkelen en er de juiste prioriteit aan kunnen geven. Alle programmagegevens en feedback zijn vertrouwelijk.

Aanmelden

Je komt in aanmerking voor deelname aan het programma voor betrouwbare testers als:

Als u zich wilt aanmelden als Betrouwbare tester, bekijkt u de vereisten hieronder. Klik vervolgens op Nu aanmelden en vul het formulier in om aan te geven dat u interesse heeft. We nemen dan contact met u op met meer informatie.

Vereisten voor Betrouwbare testers

We verwachten dat je als onderdeel van het programma voor betrouwbare testers feedback geeft aan de Chrome-productteams.

We raden je aan de richtlijnen voor betrouwbare testers van Chrome Enterprise door te nemen.

Nu aanmelden