Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Exportera data från Chrome Browser Cloud Management

För administratörer som registrerar Windows-, Mac-, Linux- eller iOS-enheter i Chrome Browser Cloud Management.

När du hanterar registrerade Chrome-webbläsare från administratörskonsolen kan du exportera data som samlas in från användarnas webbläsare, Chrome-versionsdata och data för varje tillägg som används i organisationen. Informationen exporteras som en CSV- eller komprimerad JSON-fil. Det högsta antalet webbläsare som du kan exportera till CSV eller JSON är 5 000.

Ladda ned webbläsardata

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. I administratörskonsolen öppnar du menyn följt av Enheterföljt avChromeföljt avHanterade webbläsare.

Om du har registrerat dig för Chrome Browser Cloud Management öppnar du menyn följt av Webbläsaren Chromeföljt avHanterade webbläsare.

3. (Valfritt) Välj en organisationsenhet till vänster. Som standard visas alla webbläsare.
  4. Se till att inga webbläsare är markerade. (Nedladdningsknappen visas inte när webbläsare har valts.)
  5. Klicka på Exportera.
  6. Välj ett alternativ:
    • En JSON-fil som innehåller all känd information om varje webbläsare.
    • En CSV-fil som endast innehåller data som kan formateras till en flat CSV-tabell.
  7. Klicka på Ladda ned. Det kan ta ett tag att samla all information och göra den tillgänglig för nedladdning. När det är klart ser du att filen Enhetsinformation är klar. Läs mer om övervakning av stora uppgifter.
  8. Klicka på Ladda ned.

Ladda ned data från versionsrapporten

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Från administratörskonsolen öppnar du menyn följt av Enheterföljt avChromeföljt avRapporterföljt avVersioner.
  3. (Valfritt) Välj en organisationsenhet till vänster. Som standard visas alla hanterade enheter och webbläsare.
  4. Klicka på Exportera. Det kan ta en stund innan filen har laddats ned. Läs mer om övervakning av stora uppgifter.
  5. När den är klar ser du CSV-filen med versionsrapporten är klar. Klicka på Ladda ned CSV.

Ladda ned användningsrapportdata för appar och tillägg

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Från Administratörskonsolen öppnar du Meny följt av Enheterföljt avChromeföljt avRapporterföljt avAnvändning av appar och tillägg.
  3. (Valfritt) Välj en organisationsenhet till vänster. Som standard visas alla tillägg.
  4. Klicka på Exportera. Det kan ta en stund innan filen har laddats ned. Läs mer om övervakning av stora uppgifter.
  5. När den är klar visas Filen med information om appar och tillägg är klar. Klicka på Ladda ned CSV.

Vilken data exporteras?

Lista över hanterade webbläsare

JSON-filen innehåller följande information för varje hanterad Chrome-webbläsare i organisationen, inklusive detaljer som:

• OS-plattform, OS-version, datornamn, enhets-id, organisationsenhets-id och den sista användare som varit inloggad på enheten
  • webbläsarens version, antal tillämpade policyer, antal installerade tillägg och tillhörande profiler
  • installerade tillägg och plugin-program, inklusive namn, version och behörigheter som krävs
  • tillämpade policyer, inklusive namn, värden, källa och fel, om tillämpligt.

CSV-filen innehåller följande information för varje hanterad Chrome-webbläsare i organisationen, inklusive detaljer som:

• OS-plattform, OS-version, datornamn, enhets-id, organisationsenhets-id och den sista användare som varit inloggad på enheten
  • webbläsarens version, antal tillämpade policyer och antal tillägg som har installerats.

Versionsrapport

CSV-filen innehåller följande information:

• Version – webbläsarens fullständiga versionsnummer.
  • Kanal – lanseringskanal för webbläsaren.
  • System – operativsystemet för den dator som webbläsaren körs på.
  • Antal – totalt antal webbläsare.

Rapport över appar och tillägg

CSV-filen innehåller följande information för varje tillägg som används i organisationen:

• Appnamn – appens eller tilläggets namn.
  • App-id — app-id.
  • Apptyp – typ av app.
  • Installationstyp – hur appen eller tillägget har installerats.
  • Inaktivera eller aktiverad – om den här appen är aktiverad eller inte.
  • Antal installerade – totalt antal Chrome-webbläsare med den här appen installerad.
  • Antal behörigheter – totalt antal behörigheter för appen.
  • Lista över behörigheter – lista över behörigheter för appen.

Felsökning

Om länken till den nedladdade informationen ska kunna öppnas får enbart den administratör som genererade exporten vara inloggad på administratörskonsolen. Kontrollera om andra administratörer är inloggade genom att klicka på din profilbild uppe till höger i administratörskonsolen. Logga vid behov ut från alla konton, logga in igen och försök igen.

Relaterade ämnen

Visa information om webbläsaren Chrome

Google och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.