Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Felsökning av krascher i Chrome

Problem med att Chrome eller en ChromeOS-enhet kraschar kan bero på flera olika saker. Här är några möjliga problem som kan uppstå:

Aw, snap

Felmeddelandet Oj, ett fel har uppstått!

Du ser det här felmeddelandet när en webbsida inte visas korrekt.

I de flesta fall räcker det med att läsa in sidan på nytt för att lösa problemet. Om meddelandet fortsätter att visas testar du att stänga andra webbsidor som är öppna eller starta om enheten.

Om du fortsätter att ha problem läser du Ytterligare felsökning.

Page unresponsive error

Rutan Sidan svarar inte

Det här felmeddelandet kan visas när en viss webbsida eller en uppsättning sidor orsakar ett problem.

Åtgärda problemet genom att välja webbsidorna i rutan och klicka på Stäng sidor. Läs sedan in sidorna på nytt. Om felmeddelandet fortfarande visas testar du att starta om enheten. Om du fortsätter att ha problem läser du Ytterligare felsökning.

Hanging tab

Flikar som låser sig

När en flik låser sig visas den oftast som en vit sida som har fastnat i inläsningen. Namnet på den berörda fliken är Läser in och den har en snurrande ikon.

Det här problemet innebär vanligen att det finns ett problem med den grafiska återgivningen. Ibland går det lättare att läsa in den aktuella fliken om du öppnar en ny flik och bläddrar till en annan sida. Om detta inte hjälper testar du att starta om Chrome eller din enhet. Mer information finns i Ytterligare felsökning.

Chromebook icon updated Dec 2013

ChromeOS-enheten kraschar

Om hela ChromeOS-enheten låser sig kan problemet vara allvarligare. Vi rekommenderar att du tittar på felsökningsloggarna för ChromeOS-enheten och använder Log Analyzer för att undersöka dem.

Ytterligare felsökning

Om du fortsätter att ha problem med krascher rekommenderar vi följande:

Behöver du mer hjälp? Du kan öppna ett supportärende i supportcentret för Google Cloud för Chrome. Om du vill ha hjälp med en ChromeOS-enhet kontaktar du maskinvarutillverkaren.

Google och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.