Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

Problemen oplossen bij het crashen van Chrome

Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor het crashen van Chrome of een ChromeOS-apparaat. Hier staan enkele problemen die zich kunnen voordoen:

Aw, snap

De foutmelding 'Helaas'

Deze foutmelding wordt weergegeven als een webpagina niet correct kan worden weergegeven.

In de meeste gevallen wordt het probleem opgelost door de pagina opnieuw te laden. Als u de melding blijft zien, probeer dan andere geopende webpagina's te sluiten of uw apparaat opnieuw op te starten.

Bekijk Meer problemen oplossen als u problemen blijft houden.

Page unresponsive error

Vak 'Pagina reageert niet'

Deze fout kan worden weergegeven als een bepaalde webpagina of reeks pagina's een probleem veroorzaakt.

Selecteer de webpagina's in het vak en klik op Pagina's sluiten om het probleem op te lossen. Laad vervolgens de pagina's opnieuw. Als het probleem zich blijft voordoen, probeert u het op te lossen door uw apparaat opnieuw op te starten. Bekijk Meer problemen oplossen als u problemen blijft houden.

Hanging tab

Tabbladen die blijven hangen

Als een tabblad blijft hangen, wordt dit meestal weergegeven als een witte pagina die blijft laden. De titel van het betreffende tabblad is Laden en er wordt een draaiend pictogram weergegeven.

Dit probleem ontstaat meestal doordat grafische elementen niet goed kunnen worden weergegeven. Soms wordt de pagina wel geladen als u een nieuw tabblad opent en naar een andere pagina gaat. Helpt dit niet, start Chrome of uw apparaat dan opnieuw op. Zie Meer problemen oplossen voor meer informatie.

Chromebook icon updated Dec 2013

ChromeOS-apparaatcrashes

Als het hele ChromeOS-apparaat vastloopt, kan dit een teken zijn van een ernstiger probleem. We raden je aan de foutopsporingslogboeken van het ChromeOS-apparaat te bekijken en ze te onderzoeken met Log Analyzer.

Meer problemen oplossen

Als u problemen met crashen blijft houden, raden we u aan het volgende te doen:

Meer hulp nodig? Je kunt een supportaanvraag openen in het Google Cloud-supportcentrum voor Chrome. Neem voor hulp met een ChromeOS-apparaat contact op met je hardwarefabrikant.

Google en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.