Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Chrome-enheter som har köpts utan hantering

Om du inte har köpt Chrome-enheterna direkt från Google kan du ändå köpa Chrome-licenser. Sedan kan du enkelt distribuera och hantera en mängd enheter från Googles administratörskonsol.

De policyer du ställer in på administratörskonsolen tillämpas automatiskt på registrerade enheter. Mer information om användar- och enhetspolicyer finns i Hantera Chrome-enheter. Om du vill köpa Chrome-licenser kontaktar du teamet bakom Chrome eller Google for Education. Du kan även köpa Chrome Enterprise-licenser online.