Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

Chrome-apparaten gekocht zonder beheer

Ook als u uw Chrome-apparaten niet rechtstreeks bij Google heeft aangeschaft, kunt u Chrome-licenties aanschaffen. Met deze licenties kunt u eenvoudig een reeks apparaten implementeren en beheren in de Google-beheerdersconsole.

Het beleid dat u instelt in de beheerdersconsole, wordt automatisch afgedwongen op ingeschreven apparaten. Bekijk Chrome-apparaten beheren voor meer informatie over het gebruikers- en apparaatbeleid dat u kunt instellen. Neem contact op met Team Chrome of Team Google for Education om Chrome-licenties aan te schaffen. U kunt ook online Chrome Enterprise-licenties aanschaffen.