Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

Apparaten controleren met de Chrome Management Telemetry API

Als Chrome-beheerder kun je de Chrome Telemetry API gebruiken om de werking en status van Chrome OS-apparaten te controleren.

Voordat je begint

Gerapporteerde apparaatgegevens

De API rapporteert apparaatgegevens, zoals:

Categorie Voorbeeldvelden
Informatie en telemetrie over de CPU CPU-model, -gebruik en -temperatuur
Informatie en telemetrie over het geheugen Totale geheugen, beschikbare geheugen en paginafouten
Informatie en telemetrie over grafische elementen Schermresolutie en vernieuwingssnelheid
Informatie en telemetrie over de batterij Ontwerpcapaciteit en resterende capaciteit van de batterij
Informatie en telemetrie over opslag Schijfgrootte en -model
Netwerkgegevens Wifi-signaalsterkte
OS-updatestatus Updatestatus en tijdstip van laatste keer opnieuw opstarten

Zie Chrome Management API Telemetry Device (Telemetrieappaaraat voor Chrome Management API) voor de volledige lijst met velden.