Utilitzar aplicacions a Google Chat

Les aplicacions són comptes especials als quals pots enviar missatges per connectar-te a serveis de Chat. D'aquesta manera, pots:
  • Cercar informació.
  • Programar una reunió.
  • Fer tasques.

Informació sobre com funcionen les aplicacions a Google Chat

Quan interacciones amb una aplicació a Chat, l'aplicació pot veure la teva informació següent:

L'aplicació pot veure informació bàsica d'altres persones en un xat, però no l'adreça electrònica ni l'avatar, tret que aquestes persones interaccionin directament amb l'aplicació.

Google crea i manté algunes aplicacions, com ara Meet i Google Drive.

Els proveïdors de programari de tercers creen i mantenen altres aplicacions. Si utilitzes una aplicació de tercers, revisa les condicions del servei i la política de privadesa del proveïdor per obtenir més informació sobre com utilitzen les teves dades els tercers.

Important: al teu compte de treball o de centre educatiu, l'administrador pot instal·lar aplicacions en nom teu. Després, les aplicacions poden enviar-te missatges directes. No pots desinstal·lar-les, però sí que pots desactivar les notificacions de les converses amb l'aplicació.

Consell:

Afegir aplicacions a una conversa o a un espai

1. A l'ordinador, ves a Google Chat. També pots anar al teu compte de Gmail.
  2. Selecciona una conversa o un espai.
  3. A la part superior, fes clic al nom de l'espai o als participants de la conversa.
  4. Fes clic a Aplicacions i integracions i, a continuació, Afegeix aplicacions.
  5. Introdueix el nom de l'aplicació i, a continuació, selecciona una o més aplicacions i, a continuació, Fes clic a Afegeix.

Suprimir aplicacions d'una conversa o d'un espai

1. A l'ordinador, ves a Google Chat. També pots anar al teu compte de Gmail.
  2. Selecciona una conversa o un espai.
  3. A la part superior, fes clic al nom de l'espai o als participants de la conversa.
  4. Fes clic a Aplicacions i integracions.
  5. Per suprimir una aplicació, fes clic a Més opcions i, a continuació, Suprimeix de l'espai.

Cercar i instal·lar una aplicació de Chat

Important: si tens un compte de treball o de centre educatiu, la teva organització controla quines aplicacions tens disponibles.

1. A l'ordinador, ves a Google Chat. També pots anar al teu compte de Gmail.
  2. Selecciona una opció:
    • Fes clic a Xat nou i, a continuació, Cerca aplicacions.
    • A la barra lateral de Chat, fes clic a Obtén complements .
  3. Cerca una aplicació o navega per trobar-la.
  4. Selecciona una aplicació.
  5. Instal·la o afegeix l'aplicació a un espai.

Consells:

Utilitzar ordres de barra inclinada en missatges

Fes servir ordres de barra inclinada a Google Chat per comunicar-te ràpidament amb aplicacions. No cal que recordis cap ordre. Quan introdueixes una barra inclinada (/), es mostra una llista d'ordres.

Només tu pots veure les ordres de barra inclinada que utilitzes. Les respostes de l'aplicació es poden veure a la conversa.

1. Ves a Chat o a Gmail.
  2. Selecciona una conversa o un espai.
  3. A l'àrea de resposta, escriu una barra inclinada (/).
    Es mostrarà una llista d'aplicacions. A sota del nom de cada aplicació hi ha una llista d'ordres disponibles. A mesura que introdueixis més caràcters, la llista s'escurçarà per mostrar les coincidències.
  4. Tria una ordre i introdueix informació addicional.
  5. Prem Retorn.

Consell: si l'aplicació encara no és a la conversa o l'espai, s'hi afegirà quan li enviïs un missatge.

Obtenir ajuda amb les aplicacions

1. Ves a Chat o a Gmail.
  2. Obre la conversa o l'espai amb l'aplicació.
  3. Mostra les ordres disponibles:
    • En una conversa 1:1 amb l'aplicació, escriu help (ajuda).
    • En un espai o conversa de grup, escriu @nomdel'aplicació help (nomdel'aplicació és el nom de l'aplicació).