Activar o desactivar les notificacions de Google Chat

Les notificacions es mostren als dispositius que has utilitzat més recentment. Si no estàs actiu a Chat, les notificacions es mostraran en tots els dispositius en què tinguis la sessió iniciada al teu Compte de Google.

Rebràs notificacions automàticament quan creïs un missatge o responguis a un missatge, o bé si se't @menciona.

Pots desactivar-les o personalitzar-les per:

• Dispositiu
  • Conversa
  • Espai
  • Fil de discussió

Pots personalitzar les notificacions dins del producte que utilitzis, com ara Google Chat o Gmail. Pots configurar recordatoris per correu electrònic per als missatges que no hagis llegit en un termini de 12 hores.

Consell: si tens diversos Comptes de Google, pots definir una configuració de notificacions diferent per a cada compte.

Activar o desactivar les notificacions de Google Chat

Activar les notificacions

Activar les notificacions a Google Chat

1. A l'ordinador, ves a Google Chat.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració .
  3. Per activar les notificacions per als missatges de Google Chat, a "Notificacions d'escriptori", marca la casella que hi ha al costat de "Permet les notificacions del xat".
Opcional: per activar o desactivar les notificacions per correu electrònic dels missatges no llegits, a "Notificacions per correu electrònic", selecciona Només @mencions i missatges directes o Desactivat.

Comprovar si les notificacions estan activades

1. A l'ordinador, ves a Google Chat.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració
  3. A "Notificacions d'escriptori", fes clic a Mostra un exemple.
  4. Si no es mostra un exemple de notificació:

Activar les notificacions a Gmail

1. A l'ordinador, obre Gmail.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  3. A la part superior, fes clic a la pestanya Xat i Meet.
  4. A "Configuració de notificacions del xat", fes clic a Gestiona la configuració del xat.
  5. Per activar les notificacions per als missatges de Google Chat, a "Notificacions d'escriptori", marca la casella que hi ha al costat de "Permet les notificacions del xat".

Comprovar si les notificacions estan activades

1. A l'ordinador, obre Gmail.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  3. A la part superior, fes clic a la pestanya Xat i Meet.
  4. Al costat de "Configuració de notificacions del xat", fes clic a Gestiona la configuració del xat.
  5. A "Notificacions d'escriptori", fes clic a Mostra un exemple.
  6. Si no es mostra un exemple de notificació:

Desactivar les notificacions

Desactivar les notificacions a Google Chat

1. A l'ordinador, ves a Google Chat.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració .
  3. Per desactivar les notificacions per als missatges de Google Chat, a "Notificacions d'escriptori", desmarca la casella que hi ha al costat de "Permet les notificacions del xat".
Consell: per silenciar temporalment les notificacions, defineix el teu estat com a No molestis.

Desactivar les notificacions de Google Chat a Gmail

1. A l'ordinador, obre Gmail.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  3. A la part superior, fes clic a la pestanya Xat i Meet.
  4. Al costat de "Configuració de notificacions del xat", fes clic a Gestiona la configuració del xat.
  5. Per desactivar les notificacions per als missatges de Google Chat, a "Notificacions d'escriptori", desmarca la casella que hi ha al costat de "Permet les notificacions del xat".
Consell: per silenciar temporalment les notificacions, defineix el teu estat com a No molestis.

Personalitzar les notificacions de Google Chat

Personalitzar les notificacions d'un espai agrupat per temes o una conversa de grup
  1. Ves a Google Chat o al teu compte de Gmail.
  2. Selecciona els participants de la conversa o el nom de l'espai.
  3. A la part superior, al costat dels participants de la conversa o del nom de l'espai, fes clic a la fletxa avall Down arrow icon o a Més opcions Més i, a continuació, Notificacions.
  4. Tria una opció:
    • Notifica sempre: rep notificacions automàtiques i un punt de notificació per a tots els missatges nous.
    • Notifica menys: rep notificacions automàtiques i un punt de notificació quan se't @mencioni, quan un tema que segueixis rebi un missatge nou o bé si algú de la conversa utilitza "@tothom".
      • Per a espais agrupats per temes: per rebre una notificació quan algú iniciï un tema nou, marca la casella que hi ha al costat de l'opció "Notifica també el primer missatge d'un tema nou".
    • Notificacions desactivades: no rebràs cap notificació automàtica, però veuràs un punt de notificació quan se't @mencioni o quan es mencioni @tothom.

Consell: encara que desactivis les notificacions, se't continuarà mostrant un punt de notificació vermell per a les @mencions i els missatges directes.

Personalitzar les notificacions d'un espai amb converses organitzades

Després d'iniciar una conversa, pots ajustar com i quan vols que se't notifiquin els missatges nous. Obtén informació sobre com pots personalitzar les notificacions en un espai.

Per revisar o canviar la configuració de notificacions d'un espai amb converses organitzades:

1. Al costat del nom de l'espai, fes clic a la fletxa avall Fletxa de menú desplegable.
  2. Seleccioneu les notificacions .
  3. Selecciona una opció per a les notificacions:
    • Tot: notificacions per a les respostes i els missatges nous a les converses que segueixes.
      • Consell: aquesta opció de configuració és la predeterminada.
    • Seguint: notificacions per a les respostes i converses que segueixes, i les @mencions.
    • Cap: cap notificació, només un punt de notificació quan se't @mencioni.

Consell: quan segueixes una conversa en un espai, se't notifica amb un punt vermell sempre que hi hagi activitat a la conversa en qüestió. En un espai, pots veure el nombre de missatges no llegits al costat de cada conversa.

Activar o desactivar les notificacions d'un missatge directe
  1. A l'ordinador, obre Google Chat.
  2. Al costat del missatge directe, fes clic a Més opcions  Més i, a continuació, Configuració de notificacions.
  3. Fes clic a Desactiva les notificacions o Activa les notificacions.
  4. Opcional: per evitar que la conversa es posi en negreta i es mogui al capdamunt de la llista de converses, selecciona la casella que hi ha al costat de l'opció "Silencia la conversa".

Personalitzar els sons de notificació a Google Chat

1. A l'ordinador, ves a Google Chat.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració .
  3. A "Sons de notificació", selecciona el so que vols fer servir per a les notificacions.

Personalitzar els sons de notificació de Google Chat a Gmail

1. A l'ordinador, obre Gmail.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  3. A la part superior, fes clic a la pestanya Xat i Meet.
  4. Al costat de "Configuració de notificacions del xat", fes clic a Gestiona la configuració del xat.
  5. A "Sons de notificació", selecciona el so que vols fer servir per a les notificacions.
Personalitzar les notificacions quan no tinguis activitat a Gmail
Si estàs inactiu a Gmail o Google Chat a l'ordinador, les notificacions de Google Chat s'envien al dispositiu mòbil en lloc de l'ordinador. De manera predeterminada, se't considera inactiu a l'ordinador si no fas res a Gmail o a Google Chat des de l'ordinador durant més de 30 segons, encara que continuïs actiu al navegador web.
Si utilitzes un navegador Chrome, pots canviar aquesta opció de configuració per rebre només notificacions del xat al dispositiu mòbil quan deixes d'estar actiu a Chrome.
Apareix el bàner "Posa en pausa les notificacions al mòbil mentre utilitzes aquest dispositiu". Per activar les notificacions quan no tinguis activitat, fes clic a Continua.

Consell: si no es mostra el bàner, ves a la configuració de Chrome i activa la detecció d'inactivitat:

1. Ves a chrome://settings/content/idleDetection.
  2. Marca la casella que hi ha al costat de l'opció "Els llocs web poden demanar permís per saber quan estàs utilitzant el dispositiu de manera activa".
  3. A "Comportaments personalitzats", inclou mail.google.com o chat.google.com a la llista de llocs web als quals permets saber quan utilitzes el dispositiu de manera activa.
    • Per afegir els llocs web que vols permetre, fes clic a Afegeix.

On es mostren les notificacions

Quan l'aplicació Google Chat per a mòbils està oberta, s'hi mostren les notificacions. Les notificacions no es mostren:

• En línia a chat.google.com
  • A l'aplicació Chat per a ordinadors
  • A l'aplicació Chat a Gmail

Mentre l'aplicació Chat està oberta, es mostra el missatge "Ara reps les notificacions de Chat aquí". Obtén més informació sobre l'aplicació independent Chat.

Important: si el receptor utilitza un iPhone o un iPad, és possible que la teva foto de perfil aparegui a les notificacions dels missatges de xat que envies. Obtén més informació sobre com pots canviar la foto de perfil.

Recursos relacionats

Google, Google Workspace, and related marks and logos are trademarks of Google LLC. All other company and product names are trademarks of the companies with which they are associated.