Hitta och installera Kalender-tillägg

På Google Workspace Marketplace kan du hitta ett brett utbud av tillägg som du kan använda med Google Kalender.

Installera tillägg

Viktigt! Om du har ett jobb- eller skolkonto kontaktar du administratören om du inte ser Hämta tillägg eller inte kan installera ett tillägg.

1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar följt av Hämta tillägg uppe till höger.
  3. Installera tillägget från Marketplace. Läs mer om hur du installerar tillägg.

Tips! Du kan öppna Marketplace från sidopanelen i Kalender genom att klicka på Hämta tillägg Plus till höger. Läs mer om sidopanelen.

Hitta Kalender-tillägg

Konfigurera konferenstillägg

Tips! Om tillägget inte fungerar kontaktar du apputvecklaren via Marketplace.

1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Klicka på Skapa Lägg till följt av Händelse längst upp till vänster.
  3. Klicka på nedåtpilen Dropdown intill Lägg till Google Meet-videokonferenser.
  4. Välj tillägget som du vill använda.
  5. Välj ditt konto och följ stegen för att logga in på tillägget.

Avinstallera tillägg

Viktigt! Vissa appar kan bara avinstalleras av administratören för jobb- och skolkonton.

1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar följt av Hämta tillägg uppe till höger.
  3. Avinstallera tillägget från Marketplace. Läs mer om hur du avinstallerar tillägg.