Add-ons voor Agenda zoeken en installeren

In de Google Workspace Marketplace vind je veel verschillende add-ons voor gebruik met Google Agenda.

Add-ons installeren

Belangrijk: Als je voor werk- of schoolaccounts de optie Add-ons toevoegen niet ziet of een add-on niet kunt installeren, neem je contact op met je beheerder.

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen en dan Add-ons toevoegen.
  3. Installeer de add-on via de Marketplace. Meer informatie over hoe je add-ons installeert

Tip: Als je de Marketplace wilt openen via het zijvenster in Agenda, klik je rechts op Add-ons toevoegen Plus. Meer informatie over het zijvenster

Add-ons voor Agenda zoeken

Add-ons voor videovergaderingen instellen

Belangrijk: Als de add-on niet werkt, neem je contact op met de app-ontwikkelaar via de Marketplace.

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik linksboven op Maken Toevoegen en dan Afspraak.
  3. Klik naast Google Meet-videovergadering toevoegen op de pijl-omlaag Dropdown.
  4. Selecteer de add-on die je wilt gebruiken.
  5. Kies je account en volg de stappen om je aan te melden bij de add-on.

Add-ons verwijderen

Belangrijk: Bij werk- of schoolaccounts kunnen sommige apps alleen door de beheerder worden verwijderd.

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen en dan Add-ons toevoegen.
  3. Verwijder de add-on via de Marketplace. Meer informatie over hoe je add-ons verwijdert