Extra Agenda-tools gebruiken

Je kunt andere tools toevoegen voor gebruik met Agenda, waaronder GoToMeeting en WebEx.

Add-ons installeren

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Instellingen Instellingen en dan Add-ons toevoegen.
  3. Zoek de tool die je met Agenda wilt gebruiken. Klik vervolgens op de naam van de tool.
  4. Klik op Installeren en dan Doorgaan.
  5. Kies je account en volg de stappen op het scherm.

Tip: Je kunt snel add-ons toevoegen vanuit de zijbalk. Klik aan de rechterkant op Add-ons toevoegen Toevoegen.

Als je 'Add-ons toevoegen' niet ziet of de gewenste add-on niet kunt installeren, vraag je de beheerder op je werk of school om add-ons in te schakelen.

Add-ons voor videovergaderingen instellen

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik in de rechterbenedenhoek op Toevoegen Toevoegen.
  3. Klik op Videoconferentie toevoegen.
  4. Selecteer de add-on die je wilt gebruiken.
  5. Kies je account en volg de stappen om je aan te melden bij de add-on.

Als de add-on niet werkt, neem je contact op met de ontwikkelaar via de G Suite Marketplace.

Add-ons verwijderen

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Instellingen Instellingen en dan Add-ons toevoegen.
  3. Zoek de tool die je met Agenda wilt gebruiken. Klik vervolgens op de naam van de tool.
  4. Klik op Meer Meer en dan Verwijderen.