Extra Agenda-tools gebruiken

Je kunt andere tools toevoegen om te gebruiken met Agenda, zoals GoToMeeting en WebEx.

Add-ons installeren

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen en dan Add-ons toevoegen.
  3. Zoek de tool die je met Agenda wilt gebruiken. Klik dan op de naam van de tool.
  4. Klik op Installeren en dan Doorgaan.
  5. Kies je account en volg de stappen op het scherm.

Tip: Je kunt snel add-ons toevoegen vanuit de zijbalk. Klik rechts op Add-ons toevoegen Plus.

Als je Add-ons toevoegen niet ziet of de gewenste add-on niet kunt installeren, vraag je de beheerder van je werk of school om add-ons aan te zetten.

Add-ons voor videovergaderingen instellen

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik linksboven op Maken Toevoegen en dan Afspraak.
  3. Klik naast Google Meet-videovergadering toevoegen op de pijl-omlaag Dropdownmenu.
  4. Selecteer de add-on die je wilt gebruiken.
  5. Kies je account en volg de stappen om je in te loggen bij de add-on.

Tip: Als de add-on niet werkt, neem je contact op met de app-ontwikkelaar via de Google Workspace Marketplace.

Add-ons verwijderen

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen en dan Add-ons toevoegen.
  3. Zoek de tool die je met Agenda wilt gebruiken. Klik dan op de naam van de tool.
  4. Klik op Meer Meeren dan Verwijderen.