Kalenterin laajennusten hakeminen ja asentaminen

Google Workspace Marketplacessa on monia laajennuksia Google Kalenteriin.

Laajennusten asentaminen

Tärkeää: Jos käytät työ- tai koulutiliä etkä näe "Lataa laajennuksia" ‑vaihtoehtoa tai jos et voi asentaa laajennusta, ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetuksetja sitten Lataa laajennuksia.
  3. Asenna laajennus Marketplacesta. Lue lisää laajennusten asentamisesta.

Vinkki: Jos haluat päästä Marketplaceen Kalenterin sivupaneelista, klikkaa oikealta Lataa laajennuksia Plus. Lue lisää sivupaneelista.

Hae Kalenterin laajennuksia

Neuvottelulaajennusten käyttöönotto

Tärkeää: Jos laajennus ei toimi, ota yhteyttä sovelluskehittäjään Marketplacen kautta.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Luo Lisää ja sitten Tapahtuma.
  3. Klikkaa "Lisää Google Meet ‐videokonferenssi" ‐kohdan vieressä olevaa alanuolta Dropdown.
  4. Valitse laajennus, jota haluat käyttää.
  5. Valitse tili ja kirjaudu laajennukseen seuraamalla ohjeita.

Laajennusten poistaminen

Tärkeää: Vain järjestelmänvalvoja voi poistaa tiettyjä sovelluksia työ- tai koulutileillä.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetuksetja sitten Lataa laajennuksia.
  3. Poista laajennus Marketplacen kautta. Lue lisää laajennusten poistamisesta.