Cercar i instal·lar complements per a Calendar

A Google Workspace Marketplace, hi trobaràs una àmplia varietat de complements per utilitzar amb Google Calendar.

Instal·lar complements

Important: en el cas dels comptes de treball o de centre educatiu, si no veus l'opció "Obtén complements" o no pots instal·lar-ne un, contacta amb l'administrador.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i després Obtén complements.
  3. Instal·la el complement des de Marketplace. Obtén més informació sobre la instal·lació de complements.

Consell: per accedir a Marketplace des del tauler lateral de Calendar, a la dreta, fes clic a Obtén complements Plus. Obtén més informació sobre el tauler lateral.

Cercar complements per a Calendar

Configurar complements per a conferències

Consell: si el complement no funciona, contacta amb el desenvolupador de l'aplicació a través de Marketplace.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A l'extrem superior esquerre, fes clic a Crea Afegeix i després Esdeveniment.
  3. Al costat de l'opció "Afegeix una videoconferència de Google Meet", fes clic a la fletxa avall Dropdown.
  4. Selecciona el complement que vulguis utilitzar.
  5. Tria el teu compte i segueix els passos per iniciar la sessió al complement.

Desinstal·lar complements

Important: en el cas dels comptes de treball o de centre educatiu, algunes aplicacions només les pot desinstal·lar l'administrador.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i després Obtén complements.
  3. Desinstal·la el complement des de Marketplace. Obtén informació sobre com pots desinstal·lar complements.