Opret en begivenhed

Du kan oprette Google Kalender-begivenheder via din computer eller enhed.

Opret en begivenhed

1. Åbn appen Kalender Kalender på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Opret Indsæt og derefter Begivenhed Begivenhed.
  3. Valgfrit:
    • Hvis du inviterer gæster, skal du føje dem til begivenheden.
    • Hvis du vil ændre, hvilken kalender du føjer en begivenhed til, skal du gå til toppen og trykke på kalendernavnet.
    • Hvis du vil tillade, at gæster kan redigere din begivenhed, invitere andre eller se hele gæstelisten:
      • I sektionen "Gæster kan" skal du aktivere de adgangsniveauer, du vil tildele gæster.
  4. Stryg op for at redigere oplysninger om begivenheder som f.eks.:
    • Title
    • Sted
    • Hvem er inviteret?
    • Begivenhedssynlighed
      Vigtigt! Hvis du ikke deler din kalender, kan du slet ikke se nogen af din begivenheds indstillinger for synlighed.
  5. Tryk på Gem.

Opret en begivenhed i en delt kalender

Vigtigt! Hvis du vil oprette begivenheder i en delt kalender, skal du først:

1. Åbn appen Google Kalender Kalender på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst til højre skal du trykke på Opret Tilføjog derefterBegivenhed Begivenhed.
  3. Angiv en titel og eventuelle oplysninger om begivenheden.
  4. Tryk på kalendernavnet ud for Kalender event. Der vises en liste over alle de kalendere, du kan oprette begivenheder for.
  5. Tryk på din foretrukne kalender.
  6. Tryk på Gem øverst til højre. Begivenheden vises både med kalendernavnet og navnet på den person, der har oprettet begivenheden.

Tip! Du kan ikke oprette begivenheder i kalenderne Fødselsdage eller Helligdage.

Opret en begivenhed ved at trykke på et tomt tidspunkt

1. Åbn appen Kalender Kalender på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og så Dag, 3 dage eller Uge og så Et tomt tidspunkt.
  3. Hvis du vil ændre begivenhedens varighed, skal du trykke på og trække i cirklerne øverst eller nederst i begivenheden.
  4. Tilføj en begivenhedstitel, inviter gæster, eller tilføj lokaler.
  5. Du kan finde et tidspunkt, hvor gæster er ledige, ved at stryge nedad eller trykke på Se tidsplaner.
  6. Hvis du vil redigere begivenhedsoplysninger som f.eks. sted, notifikationer og beskrivelser, skal du stryge opad øverst i begivenheden ud for "Gem".
  7. Tryk på Gem.

Tip!

• Tryk på Opgave for at skifte kategori fra "Begivenhed" til "Opgave".
  • Når du skifter kategori under oprettelsen, bevarer Kalender-appen så mange af dataene som muligt.

Valgmuligheder

Opret en heldagsbegivenhed
  1. Åbn appen Kalender Kalender på din Android-telefon.
  2. Tryk på Opret Tilføj og så Begivenhed.
  3. Føj en beskrivelse til din begivenhed.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for Hele dagen.
  5. Tryk på Gem.

Du kan se heldagsbegivenheder øverst på siden for den pågældende dag.

Opret en gentagende begivenhed

Du kan oprette en gentagende begivenhed. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter og administrerer gentagende begivenheder.

Tilføj videomøder

Hvis du bruger Kalender til arbejde eller skole, tilføjes der et Meet-videomøde, når du tilføjer inviterede og trykker på Gem.

Du kan tilføje et videomøde manuelt ved at trykke på Tilføj videomøde og så Gem.

Tip! Hvis du bruger Kalender til arbejde eller skole, kan du tilføje tredjepartsapps til møder fra G Suite Marketplace. Få ekstra Kalender-værktøjer.

Vælg en farve på din begivenhed

Når du opretter en begivenhed, kan du vælge den farve, som begivenheden vises med i dine kalendere. Personer kan ikke se den farve, du angiver for begivenheder, medmindre du har givet dem tilladelse til at foretage ændringer i din kalender. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dine kalendertilladelser.

1. Åbn appen Kalender Kalender på din Android-telefon.
  2. Tryk på en eksisterende begivenhed.
  3. Tryk på Rediger Rediger.
  4. Rul, og vælg en farve.
  5. Tryk på Gem.

Rediger eller annuller begivenheder

Rediger en begivenhed
  1. Åbn appen Google Kalender Kalender på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Åbn den begivenhed, du vil redigere.
  3. Tryk på Rediger Rediger.
  4. Foretag ændringer af din begivenhed, og tryk derefter på Gem.

Tip! Du kan flytte en begivenhed ved at trække og slippe den på et nyt tidspunkt og på en ny dag i din kalender.

Slet en begivenhed
  1. Åbn appen Google Kalender Kalender på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Åbn den begivenhed, du vil slette.
  3. Tryk på Mere Mere øverst til højre.
  4. Tryk på Slet og derefter Slet.
Tillad gæster at redigere begivenheden

Du kan lade gæster redigere dine begivenhedsoplysninger. De kan f.eks. invitere andre eller se hele gæstelisten.

1. Åbn appen Google Kalender Kalender på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Åbn den begivenhed, du vil tillade, at gæster kan redigere.
  3. Tryk på Rediger Rediger.
  4. I sektionen "Gæster kan" skal du aktivere de adgangsniveauer for gæster.
  5. Tryk på Gem.

Tip! De adgangsniveauer for gæster, du angiver på Android, følger eventuelle adgangsniveauer, du har anvendt på din computer. Hvis du f.eks. har aktiveret "Redigere begivenheden" på din computer, aktiveres dette adgangsniveau i Android-appen.