Opret en ny kalender

Du kan oprette kalendere for at holde styr på forskellige typer begivenheder. Du kan f.eks. oprette en kalender med navnet "Fodbold", som holder styr på kommende træninger og kampe.

Konfigurer en ny kalender

Du kan kun oprette nye kalendere via en browser og ikke Google Kalender-appen. Når kalenderen er oprettet, kan du finde den i din browser og i appen.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Til venstre ved siden af "Andre kalendere" skal du klikke på Tilføj andre kalendere Tilføj og derefter Opret ny kalender.
  3. Føj et navn og en beskrivelse til din kalender
  4. Klik på Opret kalender.
  5. Du kan dele din kalender ved at klikke på den i søjlen til venstre og vælge Del med bestemte personer.

Find de kalendere, du har oprettet

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Du kan finde en liste over de kalendere, du har oprettet, ude til venstre på siden under "Mine kalendere".
  3. Du kan vise eller skjule den pågældende kalenders begivenheder ved at klikke på kalenderens navn.
  4. Hvis du vil fjerne en kalender fra din liste, skal du ud for kalenderen navn klikke på Valgmuligheder Mere og derefter Skjul på liste.

Rediger navnet på din kalender

1. Åbn Google Kalender.
  2. Find din kalender ude til venstre på siden under Mine kalendere.
  3. Ud for din kalender skal du klikke på Valgmuligheder Mere og derefter Indstillinger og deling.
  4. Vælg et nyt navn i boksen foroven.

Skift farven på din kalender

1. Åbn Google Kalender.
  2. Find din kalender ude til venstre på siden under Mine kalendere.
  3. Klik på Valgmuligheder Mere ud for din kalender .
  4. Vælg en farve til din kalender, eller klik på Tilføj tilpasset farve Tilføj.