Opret en ny kalender

Du kan oprette kalendere for at holde styr på forskellige typer begivenheder. Du kan for eksempel oprette en kalender med navnet "Fodbold", som holder styr på kommende træninger og kampe.

Konfigurer en ny kalender

Du kan kun oprette en ny kalender via en browser og ikke via Google Kalender-appen. Når kalenderen er oprettet, kan du se den i din browser og i appen.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på Tilføj andre kalendere Tilføj ude i venstre side over "Mine kalendere" og dernæst Ny kalender.
  3. Føj et navn og en beskrivelse til din kalender
  4. Klik på Opret kalender.
  5. Du kan dele din kalender ved at klikke på den i søjlen til venstre og vælge Del med bestemte personer.

Se de kalendere, du har oprettet

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Du kan se en liste over de kalendere, du har oprettet, ude til venstre på siden under "Mine kalendere".
  3. Du kan vise eller skjule den pågældende kalenders begivenheder ved at klikke på kalenderens navn.
  4. Du kan fjerne en kalender fra din liste ved at klikke på Valgmuligheder Mere ud for kalenderens navn og dernæst Skjul på liste.

Rediger navnet på din kalender

1. Åbn Google Kalender.

2. Find din kalender ude til venstre på siden under Mine kalendere.
  3. Klik på Valgmuligheder Mere ud for din kalender og dernæst Indstillinger og deling.
  4. Vælg et nyt navn i boksen foroven.

Skift farven på din kalender

1. Åbn Google Kalender.
  2. Find din kalender ude til venstre på siden under Mine kalendere.
  3. Klik på Valgmuligheder Mere ud for din kalender.
  4. Vælg en farve til din kalender, eller klik på Tilføj tilpasset farve Tilføj.