Bruk fargeetiketter til å spore kalenderoppføringer

Hvis du vil se hvordan du bruker tiden din, kan du tilordne fargeetiketter til kalenderoppføringer og spore dem i statistikken om tidsbruk. Finn ut mer om statistikk om tidsbruk.

Viktig: Fargeetiketter du tilordner aktivitetene dine, er bare synlige for deg og eventuelle brukere som har tilgangsnivået «Gjøre endringer og administrere deling» og «Endre aktiviteter».

For å se fargeetiketter i statistikken om tidsbruk trenger du

Tips: Hvis du ikke ser alternativet for statistikk om tidsbruk, kan det hende at administratoren har slått det av for organisasjonen din. Finn ut hvem som er administratoren din.

Tilordne fargeetiketter til aktiviteter

Viktig: Før du kan tilordne en fargeetikett til en aktivitet på enheten din, må du først opprette fargeetiketten på datamaskinen.

1. Åpne Google Kalender-appen Kalender på enheten.
  2. Trykk på en aktivitet eller opprett en ny.
  3. Trykk på Rediger Endre.
  4. Nede på skjermen velger du den gjeldende kalenderfargen.
  5. Velg en fargeetikett.
  6. Trykk på Lagre.