Se hvordan du bruker tid i møter

Hvis du bruker Google Kalender på en jobb- eller skolekonto, kan du bruke «Statistikk om tidsbruk» for å finne ut hvordan du bruker tiden din i møter. Hvis du ikke ser alternativet for statistikk om tidsbruk, kan det hende at administratoren din har slått det av for organisasjonen din. Hvem er administratoren min?

Dette trenger du for å se statistikk om tidsbruk

• Du kan bare se statistikk om tidsbruk på datamaskiner.
  • Hvis du administrerer andres kalendere og har tillatelse til å administrere delingstillatelsene til disse kalenderne, kan du se statistikk om vedkommendes tidsbruk.

Se statistikk om tidsbruk

Viktig: Statistikken om tidsbruk er tilgjengelig i hovedkalenderen din. Den kan åpnes av

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Klikk på Mer statistikk til venstre.
  • Valgfritt: Du kan få mer informasjon om bruken av tid ved å klikke på Hjelp .

Tips: Statistikken om tidsbruk er basert på datoperioden. Hvis du vil se statistikk om tidsbruk for en annen datoperiode, kan du endre kalendervisningen.

Sjekk hvor mye tid du har tilbragt med en bestemt person

For å se hvor mye tid du bruker i møter med en person, kan du feste kontakten til oversikten din i statistikken om tidsbruk:

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Klikk på Mer statistikk til venstre.
  3. På høyre side ruller du til «Personer du har møter med». Klikk på Administrer festede personer .
  4. Skriv inn et navn.
  5. Klikk på Ferdig.

Tips: Du kan feste opptil ti kontakter.

Sjekk hvilke møter som teller mot statistikken om tidsbruk

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Klikk på Mer statistikk til venstre.
  3. Velg diagrammet du vil gjennomgå, til høyre:
    • Bruk av tid.
    • Tid i møter.
    • Personer du har møter med.
  4. I diagrammet holder du markøren over en av de fremhevede delene.
    • Det tilhørende møtet fremheves i kalenderen din i samme farge og telles med i statistikken om tidsbruk.

Om statistikk om tidsbruk

Aktiviteter som teller mot statistikken om tidsbruk

For å telle mot statistikken om tidsbruk må aktiviteten være et Google Kalender-møte som

• du har svart «Ja» til å delta i
  • har minst én gjest til
  • er merket som «Opptatt» i kalenderen din
  • varer i mindre enn åtte timer

Hendelser som ikke teller mot statistikken om tidsbruk

Aktiviteter teller ikke mot statistikken om tidsbruk hvis

• du er den eneste personen som er invitert til aktiviteten
  • du ikke har svart «Ja» på aktiviteten

Slik beregnes statistikken om tidsbruk

Om «Bruk av tid»

Dette er tidstypene som vises i oversikten over bruk av tid.

• Fokustid: Planlagt fokustid som ikke kommer i konflikt med møter.
    • For å angi fokustid, klikk på Planlegg fokustid.
  • 1:1: Møter med én gjest til.
  • 3+ gjester: Møter med minst to andre gjester.
  • Må svare: Møter du ennå ikke har godtatt eller avvist. Møter med «Kanskje»-svar er ikke inkludert.
  • Gjenstående tid: Tid i arbeidstiden din uten møter eller «ikke på jobb»-tid. Dette vises bare hvis du har angitt arbeidstiden din. Det kan hende at arbeidstid ikke er tilgjengelig for organisasjonen din.

Tid i møter

• Tid i møter beregnes som et gjennomsnitt.
    • Når kalenderen din er i dags-, ukes-, tidsplan- eller femdagersvisning: Gjennomsnittet beregnes basert på tiden din i møter i løpet av de siste tre ukene.
    • Når kalenderen din er i månedsvisning: Gjennomsnittet beregnes basert på tiden din i møter i løpet av de siste tre månedene.
    • Hvis du ikke er på jobb, kan det hende at den gjennomsnittlige tiden du bruker på møter, går ned.
  • Hvis du har to møter som er planlagt samtidig, telles tiden for 1:1-møtet i stedet for tiden for gruppemøtet. Ved flere overlappende 1:1-møter telles den totale tiden.
  • Tiden din i møter telles bare én gang for hver tidsperiode.
    • Hvis du for eksempel svarer «Ja» på to éntimesmøter som er planlagt samtidig, telles bare én time mot tiden du bruker på møter.

Personer du har møter med

• Her kan du se de fem personene du har tilbragt mest tid med i en tidsperiode.
  • Du kan feste viktige kontakter og sjekke hvor mye tid dere bruker sammen i møter. Du kan feste opptil ti kontakter.
  • Tid som tilbringes med en annen person, teller bare når du er i et møte med 15 eller færre andre personer.
  • Møtetiden telles ikke med hvis den andre personen avviser møtet.
  • Møtetiden telles ikke med hvis du ikke svarer «Ja» på møtet.