Sobre l'editor de menús

Els restaurants poden afegir elements del menú al seu perfil d'empresa a Google. Aquesta funció està disponible per a les empreses que ofereixen menjar i begudes.

Com funciona l'editor de cartes

A Perfil d'empresa o a Google, pots trobar-hi una opció per afegir elements del menú, així com les descripcions i els preus corresponents. Per mantenir el menú organitzat, agrupa els elements en seccions, com ara aperitius, postres i plats principals. Els canvis poden tardar entre 24 i 48 hores a mostrar-se a Google Maps i a la Cerca.

Quan els clients trobin el teu perfil d'empresa, podran veure els elements del menú a la secció "Menú".

Important: si tens un menú proporcionat per l'API de Perfil d'empresa, és possible que no tinguis aquesta funció a Perfil d'empresa ni a la Cerca de Google.

Gestionar les seccions o els elements del menú a la Cerca i a Maps

Important: si vols actualitzar una carta en diversos perfils d'empresa, cal que ho facis amb l'API de Perfil d'empresa. Per començar, necessites accés a l'API. Obtén més informació a la pàgina d'assistència de l'API.

Quan hagis acabat de fer les actualitzacions, rebràs una notificació:

• Si no hi ha hagut problemes amb les actualitzacions, veuràs aquest missatge: "S'ha actualitzat la carta. Les actualitzacions es publicaran aviat".
  • Si hi ha hagut problemes amb les actualitzacions, veuràs aquest missatge: "S'ha produït un error; torna-ho a provar". Si reps aquesta notificació, prova de tornar a fer les actualitzacions i espera 24 hores. Si reps el mateix missatge d'error, contacta amb el nostre equip d'assistència.
Afegir, editar o suprimir un element o una secció d'un menú
  1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Al menú que hi ha a sobre dels resultats de cerca, selecciona Edita el perfil i, a continuació, Menú.
    Consells:
    • A l'ordinador, selecciona Edita el menú utilitzant la Cerca de Google.
    • És possible que algunes empreses vegin una opció per copiar i actualitzar les dades de menú existents a partir d'una font de menú que ja tinguin. En fer clic a Copia, pots afegir, suprimir i editar les seccions, els elements, les descripcions i els preus dels menús.
  3. Selecciona un element del menú o un nom de secció. Tot seguit, tria el tipus d'actualització que vols fer:
    • Per afegir un element del menú: selecciona Afegeix un element al menú. Introdueix la informació de l'element i selecciona Desa.
    • Per afegir una secció al menú: selecciona Afegeix una secció del menú. Escriu el nom de la secció i introdueix-hi un element. A continuació, selecciona Desa.
    • Edita un element o una secció del menú: introdueix els canvis i selecciona Desa.
    • Suprimeix un sol element del menú: a la part inferior de la informació de l'element, selecciona Suprimeix i, a continuació, Suprimeix.
    • Suprimeix una secció i tots els seus elements del menú: a la part inferior de la informació de la secció, selecciona Suprimeix. A continuació, confirma que vols suprimir la secció de la carta i tots els elements que conté.
    • Consell: per revisar la font del menú abans d'afegir els elements suggerits, a "Vols afegir aquests elements del menú?", fes clic al nom del proveïdor extern.

Gestionar un menú

Afegir fotos del menú

Les fotos dels menús dels restaurants es poden trobar al perfil d'empresa, a la pestanya "Menú" de Google. Tant el propietari com els clients poden afegir fotos del menú.

Per afegir una foto nova del menú:

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Selecciona Edita el menú.
  3. A la part superior, selecciona Fotos del menú.
  4. Utilitza Selecciona fotos per penjar fotos de la carta des del dispositiu. També és possible que puguis arrossegar i deixar anar imatges.

Consell: per suprimir una foto del menú que hagis penjat, cerca-la i selecciona Suprimeix .

Si veus una foto del menú penjada per un client que està antiquada o no és precisa, marca-la per suprimir-la i penja'n una de nova que sigui precisa.

Afegir o editar l'URL de la carta

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Selecciona Edita el perfil i, a continuació,Informació d'empresa i, a continuació,Contacte i, a continuació,Enllaç al menú.
    Consell: a l'ordinador, selecciona Edita el perfil i, a continuació, Contacte i, a continuació, Enllaç al menú utilitzant la Cerca de Google.
  3. Introdueix l'enllaç d'URL en què es pot trobar el menú.
  4. Selecciona Desa.

Obtén més informació sobre com pots afegir URL al teu perfil d'empresa.

Seleccionar el menú preferit

Quan Google trobi diverses fonts de menú per a la teva empresa, es mostraran les opcions del menú i l'última vegada que s'ha actualitzat a la pestanya Menú. Selecciona el menú que prefereixis per replicar-lo al perfil d'empresa.

Transcripció del menú

Google pot transcriure les dades del menú del lloc web de la teva empresa perquè es mostrin amb precisió al teu perfil d'empresa.