Google My Business-guiden för hotell

Om guiden för hotell

Känt problem: Det går inte att uppdatera hotellattribut genom att ladda upp ett kalkylark. Uppdatera hotellattribut med hjälp av API:et och översikten. Läs mer om API:et My Business Lodging.

Med Google My Business kan hotellägare få hjälp med att hantera sin företagsinformation och kommunicera med potentiella kunder. I denna implementeringsguide får du hjälp med att etablera närvaro på Google och kommunicera med dina kunder.

Översikt över Google My Business

Steg 1: Registrera dig för Google My Business

Steg 2: Kommunicera med kunder

Steg 3: Hantera informationen om ditt hotell