Google Min bedrift-veiledning for hoteller

Om veiledningen for hoteller

Kjent problem: Oppdatering av hotellattributter fungerer verken via Google My Business API eller ved opplasting av regneark. Finn ut mer.

Med Google Min bedrift kan hotelleiere få hjelp til å administrere bedriftsinformasjonen sin og ha interaksjoner med potensielle kunder. Bruk denne implementeringsveiledningen som utgangspunkt for å organisere tilstedeværelsen din på nettet og kommunisere med kundene dine.

Oversikt over Google Min bedrift

Trinn 1: Registrer deg for Google Min bedrift

Trinn 2: Kommuniser med kunder

Trinn 3: Administrer opplysningene om hotellet