Kom i gang med en bedriftsprofil for hoteller

Om veiledningen for hoteller

Et kjent problem: Hotellattributter kan ikke oppdateres ved å laste opp regneark. De kan oppdateres via API-et og oversikten. Finn ut mer om Business Profile API.

Med en bedriftsprofil blir det enklere for hotelleiere å administrere bedriftsinformasjonen sin og ha interaksjoner med potensielle kunder. Bruk denne implementeringsveiledningen som utgangspunkt for å organisere tilstedeværelsen din på Google og kommunisere med kundene dine.

Oversikt over bedriftsprofilen

Trinn 1: Registrer deg for Bedriftsprofil

Trinn 2: Kommuniser med kunder

Trinn 3: Administrer opplysningene om hotellet