Sobre l'editor de productes i el catàleg de productes

L'editor de productes permet als comerciants tenir presència en dispositius mòbils i ordinadors per poder mostrar els seus productes i generar interaccions de clients. Els clients veuran un aparador més elaborat dels productes de la botiga a la pestanya Productes del perfil d'empresa (al mòbil) o al mòdul Informació general sobre el producte (a l'ordinador).

Els elements que s'afegeixen a través de l'editor de productes es mostren als perfils d'empresa de la versió mòbil i d'ordinador de la Cerca de Google.

Per a qui està disponible

L'editor de productes està pensat per a petites i mitjanes empreses individuals. Totes les categories d’empreses, tret d'alguns sectors, poden utilitzar aquesta funció per mostrar els seus productes als clients potencials. L'editor de productes no afecta l’ús de les funcions de plats populars.

Per mostrar els seus plats, les empreses del vertical de la restauració poden afegir-los com a plats populars o utilitzar l'editor de cartes.

Si tens una cadena més gran, pots proporcionar dades sobre els productes que vens i la disponibilitat corresponent amb els anuncis d'inventari local.

Consell: si tens una empresa de comerç al detall en un país o una regió aptes (Canadà, Estats Units, Irlanda i Regne Unit), pots convertir els usuaris que fan cerques en línia en compradors a la botiga mostrant automàticament els productes de la botiga al teu perfil de l'empresa.

Per afegir els productes al teu perfil d'empresa, connecta el sistema de punt de venda amb l'aplicació d'inventari local o amb el lector de productes. Obtén informació sobre com pots mostrar els productes de la botiga.

Com funciona

Important: els productes i les categories editats recentment es mostren en primer lloc al catàleg de productes. Per destacar un producte, fes-hi una actualització petita perquè es mostri a la part superior del catàleg.

Per assegurar-te que tots els clients que utilitzen la cerca a l'ordinador o en un dispositiu mòbil vegin els productes que ofereixes, afegeix els productes a la pestanya Productes del Gestor de perfils d'empresa.

Els comerciants al detall poden utilitzar l'editor de productes per penjar productes al seu perfil d'empresa. Els clients que vulguin més informació sobre els productes que ofereixes poden fer clic als productes que hi ha als carrusels "Catàleg de productes" o "De publicacions sobre productes". Els clients també poden interaccionar amb l'empresa.

Si tens un menú o una llista de serveis proporcionada per un tercer, se suprimiran quan afegeixis un element al catàleg de productes. Pots tornar a crear el menú o la llista de serveis a través de l’editor de menús o de serveis del Gestor de perfils d’empresa.

Afegir un producte a la Cerca de Google

Important: no pots afegir cap producte mitjançant la Cerca de Google a l'Espai Econòmic Europeu, al Regne Unit, a Suïssa o a Turquia. En aquests països, podràs continuar gestionant els productes a través del Gestor de perfils d'empresa.

1. Inicia la sessió al Compte de Google que utilitzes per gestionar el teu perfil d'empresa.
  2. Per trobar el teu perfil d'empresa, cerca a Google el nom exacte de la teva empresa. També pots cercar "la meva empresa".
  3. Si cal, selecciona Mostra el perfil per gestionar el perfil d'empresa.
  4. Tria Edita el perfil i, a continuació, Productes i, a continuació, Afegeix un producte.
    • Per editar o suprimir productes, selecciona'ls de la llista de productes.
  5. Emplena els camps per enviar un producte.

Els productes editats recentment i les categories relacionades es mostraran primer a la llista de productes. És possible que els productes que hi afegeixis o editis tardin uns quants minuts a mostrar-se. Et recomanem que esperis una estona i que actualitzis la pàgina després de fer canvis.

Com veuen els clients els productes

Quan els clients cerquen un perfil d'empresa a la Cerca de Google des d'un ordinador, des d'un dispositiu mòbil o des de l'aplicació Google Maps, poden trobar el següent:

• A l'aplicació mòbil Maps: un carrusel de productes.
  • Només a la cerca: un carrusel de productes i la pestanya "Productes".

La pestanya "Productes" té dos carrusels: "De publicacions sobre productes" i "Catàleg de productes". Al mòdul "De publicacions sobre productes", que no està disponible a l'ordinador, es mostren els productes que has destacat mitjançant publicacions. Al carrusel "Catàleg de productes" es mostren les categories de producte que has afegit. El carrusel "Catàleg de productes" pot estar emplaçat en una altra secció de la pàgina de resultats de cerca.

Amb la pestanya "Productes", els clients poden fer el següent:

• Fer clic a la targeta d'un producte destacat per veure els detalls del producte.
  • Fer clic en una categoria de producte per veure informació general.
  • Fer clic en un producte d'una categoria per veure'n els detalls.
  • Obrir un xat amb tu o trucar-te per obtenir més informació, o bé fer clic al botó que els dirigeix al teu lloc web per fer una comanda en línia.
  • Enviar suggeriments en cas que hi hagi cap problema legal o de drets d'autor.

Consell: per previsualitzar com es mostraran els teus productes als clients a la Cerca de Google, fes clic a Consulta'l a Google. Espera un o dos minuts perquè es mostrin els productes afegits recentment.

Tingues en compte el següent

• Els productes enviats a través de l'editor de productes han de complir la política d'anuncis de compres
  • No permetem el contingut relacionat amb productes i serveis regulats, com ara alcohol, articles relacionats amb el tabac, apostes, serveis financers, productes farmacèutics i suplements no aprovats o dispositius mèdics o sanitaris.
  • Enviar productes que incompleixen la política de Google pot provocar que es retiri tot el catàleg, incloent-hi els productes que no la infringeixen.