Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Alle beleidsregels en richtlijnen voor Bedrijfsprofiel

Laatst geüpdatet: 28 juli 2023

Ons beleid en onze richtlijnen dragen bij aan een positieve gebruikerservaring voor iedereen die producten van Google gebruikt. Hieronder vindt u links naar alle beleidsregels en richtlijnen voor Google Bedrijfsprofiel.

Belangrijk: Bij schendingen nemen we de nodige maatregelen om de weergave van de content te beperken of om de toegang tot het profiel of verkopersaccount te beperken.