Automatiskt tillagda länkar till sociala medier

När någon söker efter ditt företag på Google kan de se länkar till ditt företags profil i sociala medier tillsammans med annan företagsinformation i Google Företagsprofil. Google samlar in företagsinformation från en rad olika källor och kan ta med den här informationen för att ge kunderna en mer detaljerad bild av din verksamhet.

Uppgifter om sociala profiler läggs automatiskt till i profilerna för kvalificerade företag. Det finns många faktorer som påverkar om länkarna visas i profilen, inklusive följande:

• Enhetlighet: Använd samma namn för ditt företag både i din företagsprofil och dina profiler i sociala medier.
  • Äkthet: För att verifiera profilen använder du det sociala mediets verifieringsprocess, om sådan finns. Det gör att Google har lättare att avgöra om den sociala profilen hanteras av en ägare eller ett ombud för verksamheten. Alla webbplatser har dock inte verifieringsprocesser för alla användare.

Hantera länkar till sociala medier i Google Företagsprofil

Om du ser länkar till sociala medier i din företagsprofil som inte är relaterade till din verksamhet kan du redigera dem i Google Företagsprofil. Läs om hur du hanterar länkar till sociala medier i Google Företagsprofil.