Linker til sosiale medier som blir lagt til automatisk

Når folk søker etter bedriften din på Google, kan de sjekke linker til de sosiale profilene for bedriften som står oppført sammen med annen bedriftsinformasjon i bedriftsprofilen. Google samler inn bedriftsinformasjon fra en rekke kilder og kan bruke denne informasjonen for å gi kunder en mer detaljert oversikt over bedriften din.

Informasjon fra sosiale profiler blir automatisk lagt til i profilene til kvalifiserte bedrifter. Det er en rekke faktorer som påvirker hvorvidt disse linkene vises i en profil, blant annet følgende:

• Samsvar: Bruk det samme navnet både i bedriftens bedriftsprofil og sosiale profiler.
  • Autentisitet: Bekreft profilen din via bekreftelsesprosessen for det sosiale medienettstedet, hvis dette er mulig. På denne måten kan Google fastslå om den sosiale profilen administreres av en eier eller en autorisert bedriftsrepresentant. Vær imidlertid oppmerksom på at ikke alle nettsteder tilbyr profilbekreftelse til alle brukerne sine.

Administrer linker til sosiale medier i Google-bedriftsprofilen

Hvis du finner linker til sosiale medier i bedriftsprofilen din som ikke er relatert til bedriften, kan du redigere dem i Google-bedriftsprofilen. Finn ut hvordan du kan administrere linker til sosiale medier i Google-bedriftsprofiler.