Automatisch toegevoegde links naar social media

Als mensen uw bedrijf zoeken op Google, kunnen ze links naar de socialmedia-profielen van uw bedrijf volgen die zijn vermeld bij andere bedrijfsinformatie in Bedrijfsprofiel. Google verzamelt bedrijfsinformatie uit verschillende bronnen en kan deze informatie opnemen om klanten een gedetailleerder overzicht van uw bedrijf te geven.

Informatie uit socialmedia-profielen wordt automatisch aan de vermeldingen toegevoegd voor in aanmerking komende bedrijven. Er zijn veel factoren van invloed op de vraag of deze links in uw vermelding worden getoond, waaronder:

• Consistentie: Gebruik dezelfde naam voor uw bedrijf in zowel uw bedrijfsprofiel als uw socialmedia-profielen.
  • Authenticiteit: Als u uw profiel wilt verifiëren, gebruikt u het verificatieproces van de socialmedia-site als dit beschikbaar is. Dit helpt Google vaststellen of het socialmedia-profiel wordt beheerd door een eigenaar of gemachtigde vertegenwoordiger van het bedrijf. Niet alle sites hebben een verificatieproces voor al hun gebruikers.

Links naar social media beheren in Google Bedrijfsprofiel

Als u in uw bedrijfsprofiel links naar social media vindt die niet zijn gerelateerd aan uw bedrijf, kunt u ze bewerken in Google Bedrijfsprofiel. Ontdek meer informatie over hoe u links naar social media beheert in Google Bedrijfsprofiel.