Automaattisesti lisätyt somelinkit

Kun ihmiset hakevat yritystäsi Googlesta, he saattavat käyttää linkkejä yrityksesi someprofiileihin, jotka näkyvät Yritysprofiilissa muiden yritystietojen kanssa. Google kerää yritystietoja useista eri lähteistä ja saattaa lisätä niitä Yritysprofiiliisi, jotta asiakkaat saisivat kattavamman kuvan yrityksestäsi.

Someprofiilien tiedot lisätään ehdot täyttävien yritysten profiileihin automaattisesti. Linkkien näkymiseen profiilissa vaikuttavat esimerkiksi seuraavat asiat:

• Yhdenmukaisuus: Käytä samaa yritysnimeä Yritysprofiilissa ja someprofiileissa.
  • Aitous: Vahvista profiilisi käyttämällä somesivuston vahvistusprosessia, jos sellainen on saatavilla. Tämä kertoo Googlelle, että someprofiilia ylläpitää yrityksen omistaja tai valtuutettu edustaja. Huomaa, että joillakin sivustoilla vahvistusprosessi ei ole saatavilla kaikille käyttäjille.

Somelinkkien ylläpito Google Yritysprofiilissa

Jos näet Yritysprofiilissasi somelinkkejä, jotka eivät liity liiketoimintaasi, voit muokata niitä Google Yritysprofiilissa. Lue, miten voit ylläpitää somelinkkejä Google Yritysprofiilissa.