Enllaços de mitjans socials afegits automàticament

Quan algú cerca la teva empresa a Google, és possible que visiti els enllaços als perfils socials de l'empresa, que s'inclouen amb altra informació al perfil d'empresa. Google recopila informació d'empresa de diverses fonts, i la pot incloure per donar als clients informació general més detallada de l'empresa.

La informació dels perfils socials s'afegeix automàticament als perfils de les empreses aptes. Hi ha diversos factors que determinen si aquests enllaços es mostraran al teu perfil, com ara els següents:

• Coherència: fes servir el mateix nom per representar l'empresa tant al perfil d'empresa com als perfils socials.
  • Autenticitat: per verificar el teu perfil, utilitza el procés de verificació del lloc web als mitjans socials, si està disponible. Això ajuda Google a determinar si el perfil social està gestionat per un propietari o representant autoritzat de l'empresa. Tingues present que no tots els llocs tenen disponibles processos de verificació per a tots els usuaris.

Gestionar els enllaços a mitjans socials a Perfil d'empresa a Google

Si trobes enllaços a mitjans socials al teu perfil d'empresa que no estan relacionats amb la teva empresa, pots editar-los a Perfil d'empresa a Google. Obtén informació sobre com pots gestionar els enllaços a mitjans socials a Perfil d'empresa a Google.