Inzichten voor uw bedrijfsprofiel bekijken

Veel klanten vinden bedrijven via Google Zoeken en Maps. Insights van Google Mijn Bedrijf zijn gericht op hoe klanten uw vermelding op Zoeken of Maps vinden en wat ze vervolgens doen.

Insights bekijken rechtstreeks vanuit uw bedrijfsprofiel op Google Maps

Als eigenaar of beheerder kunt u via Google Maps nagaan hoe vaak uw bedrijfsprofiel is weergegeven. U kunt gebruikmaken van inzichten over profielweergaven om bij te houden hoe populair uw bedrijf is bij huidige en potentiële klanten. Alleen eigenaren en beheerders van het bedrijfsprofiel kunnen insights over het profiel bekijken.

Als u uw profielinzichten wilt bekijken, logt u in op het Google-account dat u gebruikt voor Google Mijn Bedrijf. Ook op Maps en Zoeken kunt u eenvoudige inzichten vinden als u met uw profiel bent ingelogd.

Een overzicht van insights bekijken

1. Open op uw Android-telefoon of -tablet de Google Mijn Bedrijf-app.
    • Als u meerdere locaties heeft, opent u de locatie die u wilt beheren.
  2. Tik op Home.
  3. Bovenaan ziet u het aantal weergaven, de zoekopdrachten en de activiteit voor uw vermelding.

Insights weergeven voor afzonderlijke vermeldingen

1. Open op uw Android-telefoon of -tablet de Google Mijn Bedrijf-app.
  2. Tik bovenaan het scherm op de pijl-omlaag Down arrow en dan Rapport bekijken.

Insights bulksgewijs weergeven

U kunt inzichten voor meerdere locaties bulksgewijs downloaden als spreadsheet. Vervolgens kunt u nagaan hoe verschillende ketenlocaties presteren op Google Zoeken en Maps.

Inzichten zijn alleen beschikbaar voor geverifieerde bedrijven.

1. Selecteer de locaties waarvoor u bulksgewijs inzichten wilt downloaden in een rapport.
  2. Klik boven de lijst met locaties op Inzichten downloaden.
  3. Klik in het scherm dat wordt geopend naast het gewenste rapport op Rapport genereren.
  4. Selecteer de periode voor uw inzichten en klik vervolgens rechtsonder in het scherm op Downloaden.
  5. Uw rapport wordt automatisch naar een nieuw tabblad gedownload. Nadat het rapport is gedownload, kunt u het tabblad sluiten.

Als een vermelding de status Downloaden niet ingeschakeld heeft, ziet u mogelijk '***' in de kolommen van de spreadsheet met bulksgewijs gedownloade inzichten.