Yritystietojen tilastojen katsominen

Monet asiakkaat etsivät yrityksiä Google Haun ja Mapsin avulla. Google My Businessin tilastoilla pyritään ensisijaisesti selvittämään, kuinka asiakkaat hakevat yritystietojasi Haun ja Mapsin avulla ja mitä he tekevät löydettyään tietosi.

Yritysprofiilin tilastojen katsominen suoraan Google Mapsista

Omistajat ja ylläpitäjät voivat tarkistaa Google Mapsissa näkyvästä yritysprofiilistaan, kuinka usein profiilia on katsottu. Profiilin katselutilastojen avulla voit seurata, kuinka suosittu yrityksesi on nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa. Vain yritysprofiilin omistajat ja ylläpitäjät voivat nähdä profiilin tilastot.

Näet profiilisi tilastot kirjautumalla sille Google-tilille, jota käytät Google My Businessissa. Näet myös yksinkertaisia tilastoja Mapsissa ja Haussa, jos olet kirjautuneena profiiliisi.

Tilastojen katsominen

1. Avaa Google My Business ‑sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
    • Jos sinulla on useita sijainteja, valitse niistä haluamasi.
  2. Valitse Etusivu.
  3. Yläosasta näet yritystietoihisi liittyvien katselukertojen, hakujen ja aktivoitumisten määrän.

Yksittäisten yritystietojen tilastojen tutkiminen

1. Avaa Google My Business ‑sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta näytön yläreunasta alanuolta Down arrow ja sitten Näytä raportti.

Tärkeää: Hallintapaneelissa näkyvät katselukerrat ovat 28 viime päivän ajalta, joten tilastoissa on oletettavasti jonkin verran vaihtelua. Lisätietoja yrityksesi näkyvyydestä löytyy Tilastot-välilehdeltä.

Useiden yritystietojen yhdistettyjen tilastojen tutkiminen

Voit ladata useita yritystietoja koskevia tilastoja kerralla laskentataulukkoon. Sitten voit katsoa, miten saman ketjun eri toimipisteet menestyvät Google Haussa ja Mapsissa.

Tilastot ovat käytettävissä vain vahvistetuille yritystiedoille.

1. Valitse yritystiedot, joiden yhdistetyn tilastoraportin haluat ladata.
  2. Klikkaa omien sijaintiesi yläpuolelta Lataa tilastot. Klikkaa avautuvasta näkymästä Hae raportti.
  3. Valitse haluamasi tilastodatan ajanjakso ja klikkaa sitten oikeasta alakulmasta Lataa.
  4. Raporttisi latautuu automaattisesti uudelle välilehdelle. Kun raportin lataus on valmis, voit sulkea välilehden.

Jos et ole sallinut yritystietojesi lataamista, yhdistettyjen tilastojen laskentataulukon sarakkeissa saattaa näkyä ***.