Yritystietojen tilastojen tutkiminen

Monet asiakkaat etsivät yrityksiä Google-haun ja Mapsin avulla. Google My Businessin tilastoilla pyritään ensisijaisesti selvittämään, kuinka asiakkaat hakevat yritystietojasi haun ja Mapsin avulla ja mitä he tekevät löydettyään tietosi.

Yritystietojen yhteenvedon katsominen

Tietokone

Kirjaudu Google My Businessiin ja siirry Etusivu-välilehdelle. Näet Kehitys-kohdassa yleiskatsauksen yritystietoihisi liittyvien katselukertojen, hakujen ja aktivoitumisten määrästä.

Yrityksesi on Googlessa ‑kohta sisältää suorat linkit yritystietoihisi Google Haussa ja Mapsissa. Klikkaa näitä linkkejä varmistaaksesi, että yritystietosi näkyvät Googlessa.

Mobiililaite

Kirjaudu Google My Businessiin ja siirry Etusivu-välilehdelle. Näet yleiskatsauksen yritystietoihisi liittyvien katselukertojen, hakujen ja aktivoitumisten määrästä.

Siirry Profiili-välilehdelle ja etsi Yrityksesi on Googlessa ‑kohta, niin näet linkit yritystietoihisi Google Haussa ja Mapsissa. Klikkaa näitä linkkejä varmistaaksesi, että yritystietosi näkyvät Googlessa.

Hallintapaneelissa näkyvät katselukerrat ovat viimeisen 28 päivän ajalta, joten tilastoissa on oletettavasti jonkin verran vaihtelua. Lisätietoja yrityksesi näkyvyydestä löytyy Tilastot-välilehdeltä.

Yksittäisten yritystietojen tilastojen tutkiminen

Tietokoneella

Voit tutkia yksittäisten yritystietojen tilastoja seuraavasti:
  1. Kirjaudu Google My Businessiin.
  2. Jos sinulla on useita yritystietoja, avaa ne yritystiedot, joita haluat hallinnoida.
  3. Valitse valikosta Tilastot.

Mobiililaitteella

Voit tutkia yksittäisten yritystietojen tilastoja seuraavasti:
  1. Avaa Google My Business ‑sovellus.
  2. Napauta Tilastot-osion alta alanuolta Nuoli alas ja sitten Näytä raportti.

Lisäksi hallintapaneelissa on yhteenveto yritystietojesi tilastoista.

Useiden yritystietojen yhdistettyjen tilastojen tutkiminen

Voit ladata useita yritystietoja koskevia tilastoja kerralla laskentataulukkoon. Näin näet helposti, kuinka saman ketjun eri toimipisteet menestyvät Google Haussa ja Mapsissa.

Varmista, että kaikki yritystietosi on vahvistettu, sillä vain vahvistettujen yritystietojen tilastot ovat käytettävissä. Voit ladata yhdistetyn tilastoraportin seuraavasti:

1. Valitse yritystiedot, joiden yhdistetyn tilastoraportin haluat ladata.
  2. Klikkaa omien sijaintiesi yläpuolelta Lataa tilastot. Klikkaa avautuvasta näkymästä Hae raportti.
  3. Valitse haluamasi tilastodatan ajanjakso ja klikkaa sitten oikeasta alakulmasta Lataa.
  4. Raporttisi latautuu automaattisesti uudelle välilehdelle. Kun raportin lataus on valmis, voit sulkea välilehden.

Jos et ole sallinut yritystietojesi lataamista, yhdistettyjen tilastojen laskentataulukon sarakkeissa saattaa näkyä "***".