Tjek og se din virksomhedsprofils effektivitet

Du kan spore din virksomhedsprofils effektivitet inden for et bestemt tidsrum. Angiv et datointerval, og få effektivitetsdata om, hvordan folk interagerer med din virksomhed på Google.

Spor din virksomhedsprofils effektivitet

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Sådan finder du din rapport:
    • Vælg Effektivitet i Google Søgning.
    • Med Google Maps skal du vælge Promover og derefter Effektivitet.
  3. Vælg et datointerval for din rapport øverst, og vælg Anvend.

Få adgang til flere effektivitetsdata på én gang

Du kan administrere en individuel profil direkte på Søgning og i Maps. Hvis du vil administrere flere profiler på én gang, kan du bruge Profiladministrator. Hvis du vil tilføje endnu en profil, skal du på Google Søgning vælge prikmenuen og derefter Tilføj en ny virksomhedsprofil

Du kan downloade effektiviteten for flere profiler ad gangen i et regneark. Derefter kan du se, hvordan det går med forskellige kædebutikker på Google Søgning og i Maps.

Effektivitet er kun tilgængelig for verificerede profiler.

1. Log ind på Profiladministrator på din computer.
  2. Vælg de profiler, du vil downloade en effektivitetsrapport for.
  3. Over listen med dine lokationer skal du klikke på Download indsigt.
  4. Vælg tidsintervallet for dine effektivitetsdata, og klik derefter på Download rapporten nederst til højre på skærmen.
  5. Din rapport downloades automatisk på en ny fane. Når du er færdig med at downloade rapporten, kan du lukke fanen.

Hvis du ikke har aktiveret din profil til download, kan du muligvis se "***" i kolonnerne i dit regneark med effektiviteten for flere virksomhedsprofiler.

Se effektivitet fra din virksomhedsprofil i Maps

Ejere og administratorer kan kontrollere, hvor ofte deres profil er blevet vist via deres virksomhedsprofil i Google Maps. Du kan bruge effektivitet i profilvisningen til at spore, hvor populær din virksomhed er blandt nuværende og mulige kunder. Det er kun ejere og administratorer af virksomhedsprofilen, som kan se profileffektivitet.

Log ind på den Google-konto, du bruger til at administrere din virksomhedsprofil, for at se din profileffektivitet. Du kan også se enkel effektivitet på Maps og Søgning, hvis du er logget ind med din profil.

Tilgængelige metrics for effektivitet

I rapporten Virksomhedseffektivitet kan du holde øje med bestemte interaktioner med profilen, f.eks:

• Søgninger: De forespørgsler, folk har brugt for at finde din virksomhed. Metric'en Søgninger opdateres ved starten af hver måned. Der kan gå 5 dage, inden opdateringerne vises.
  • Brugere, der har set din profil: Antallet af unikke besøgende på din profil. En bruger kan tælles et begrænset antal gange, hvis vedkommende besøger din virksomhedsprofil på flere enheder og platforme, f.eks. en computer eller mobilenhed og Google Maps eller Google Søgning. En bruger kan kun blive talt én gang om dagen på hver enkelt enhed og platform. Flere daglige besøg tælles ikke.
    • Da denne metric repræsenterer antallet af unikke brugere, kan den være lavere end det antal visninger, du finder på din virksomhedsprofil og i mailnotifikationer.
    • Da denne metric fokuserer på visninger af virksomhedsprofilen (i modsætning til det samlede antal visninger af virksomheden på Google), kan den også være lavere end det antal visninger, du ser på din virksomhedsprofil og i mailnotifikationer.
  • Anmodninger om rutevejledning: Antallet af unikke kunder, der har bedt om en rutevejledning til din virksomhed. Vi har ændret den måde, vi tæller unikke anmodninger om en rutevejledning på, for at tage højde for situationer, hvor der f.eks. trykkes flere gange, anmodningen om en rutevejledning annulleres, eller der er tale om spam. Vi forventer, at den nye metric for anmodninger om rutevejledning repræsenterer antallet af gange, unikke kunder beder om en rutevejledning til din virksomhed, mere præcist. Vi arbejder stadig med at finpudse den nye version af metric'en, så den gamle er stadig tilgængelig på siden Effektivitet på din virksomhedsprofil.
  • Opkald: Antallet af klik på opkaldsknappen på din virksomhedsprofil. Angiv dit telefonnummer for at begynde at spore denne metric.
  • Websiteklik: Antallet af klik på websitelinket på din virksomhedsprofil.
  • Beskeder: Antal unikke samtaler via beskeder.
  • Bookinger: Antallet af gennemførte bookinger fra kunder. For at få data for denne metric skal du konfigurere bookinger via en udbyder.
  • Bookingklik: Antallet af klik på dit hotels gratis bookinglink. Brugere, der klikker på dit link, bliver sendt videre til din landingsside, så de kan booke direkte hos dig. Denne metric gælder kun for hoteller.
  • Interaktioner i alt: En oversigt over alle interaktioner.
  • Bestillinger af mad: Det er bestillinger af mad til afhentning eller levering afgivet direkte fra din virksomhedsprofil via en Bestil med Google-udbyder. Gennemgå listen over Bestil med Google-udbydere.
  • Produkter: Antallet af visninger af produkter i løbet af en valgt periode. Disse visninger omfatter kun visninger af produkter, som sælges på den lokation, din virksomhedsprofil er knyttet til, og altså ikke produkter, der sælges online.
  • Menuer: Antallet af klik på menuindholdet pr. bruger pr. dag. Dette omfatter menubilleder, links til menuen og strukturerede menudata på din virksomhedsprofil.

På effektivitetssiden kan du ikke se, hvor mange visninger en virksomhedsprofil har opnået.

Effektivitet for sammenligning af hotelpriser

Du kan sammenligne din hotelpris med prisen på andre hoteller, som brugerne har set, ved at tjekke effektivitetssiden.

Oversigtssammenligningen viser gennemsnittet af den laveste pris hos alle udbydere for de næste 30 dage. Du kan tjekke sammenligningsoplysningerne for at se en daglig visning af, hvordan den laveste pris for dit hotel er sammenlignet med den laveste pris på de andre hoteller.

Hvis du vil opdatere dine hotelpriser på Google, skal du ændre, hvordan du deler dem. Få flere oplysninger om, hvordan du deler dine priser med Google som hotelejer.