Se Indsigt for din virksomhedsprofil

Mange kunder finder virksomheder gennem Google Søgning og Maps. Google My Business Indsigt fokuserer på, hvordan kunder finder din fortegnelse på Google Søgning og Maps, og hvad de gør, efter at de har fundet den.

Se indsigt direkte fra din virksomhedsprofil på Google Maps

Ejere og administratorer kan kontrollere, hvor ofte deres profil er blevet vist via deres virksomhedsprofil i Google Maps. Du kan bruge indsigten i profilvisningen til at spore, hvor populær din virksomhed er blandt nuværende og potentielle kunder. Det er kun ejere og administratorer af virksomhedsprofilen, som kan se profilindsigt.

For at se din profilindsigt skal du logge ind på den samme Google-konto, som du bruger til Google My Business. Indsigt i profilvisninger vises på din virksomhedsprofil under sektionen "Du administrerer denne virksomhedsprofil".

For at gå til din virksomhedsprofil skal du søge efter dit virksomhedsnavn på Google Maps. Få flere oplysninger om administration af din virksomhed fra Google Maps

Få overblik over din virksomhed på Google

Computer

Log ind på Google My Business og gå til fanen Start. Under "Effektivitet" kan du se et øjebliksbillede af antallet af visninger, søgninger og handlinger for din fortegnelse.

Under "Din virksomhed er på Google" kan du se direkte links til din aktive fortegnelse på Søgning og Maps. Bekræft, at din fortegnelse vises, ved at klikke på disse links.

Mobil

Log ind på Google My Business og gå til fanen Start. Der kan du se et øjebliksbillede af antallet af visninger, søgninger og handlinger for din fortegnelse.

Gå til fanen Profil, og find "Din virksomhed er på Google" for at se links til din aktive fortegnelse på Søgning og Maps. Bekræft, at din fortegnelse vises, ved at klikke på disse links.

Visningerne på dit betjeningspanel er for de seneste 28 dage, så du må forvente et vist udsving i statistikken. Du kan få flere oplysninger om din virksomheds synlighed ved at gå til fanen Indsigt.

Få adgang til Indsigt for individuelle virksomhedsprofiler

Computer

Sådan får du adgang til indsigt for individuelle virksomhedsprofiler:
  1. Log ind på Google My Business.
  2. Åbn den virksomhedsprofil, du vil administrere (hvis du har flere profiler).
  3. Klik på Indsigt i menuen.

Mobil

Sådan får du adgang til indsigt for individuelle virksomhedsprofiler:
  1. Åbn Google My Business-appen.
  2. Tryk på pil ned Pil ned og så Vis rapport i sektionen med oversigten Indsigt.

Du kan også se en oversigt over indsigten for dine virksomhedsprofiler via betjeningspanelet.

Få adgang til Indsigt for flere fortegnelser på én gang

Du kan downloade indsigt for flere fortegnelser på én gang til et regneark. Det er en nem metode til at se, hvordan det går med forskellige kædebutikker på Google Søgning og i Maps.

Sørg for, at alle dine fortegnelser er bekræftet, da Indsigt kun er tilgængelig for bekræftede fortegnelser. Hvis du vil downloade en indsigtsrapport for flere fortegnelser, skal du gøre følgende:

1. Vælg de fortegnelser, du vil downloade en indsigtsrapport for.
  2. Over listen med dine placeringer skal du klikke på Download indsigt. På den skærm, der vises, skal du klikke på Hent rapport ud for den rapport, du vil hente.
  3. Vælg tidsintervallet for dine indsigtsdata, og klik derefter på Download nederst til højre på skærmen.
  4. Din rapport downloades automatisk på en ny fane. Når downloaden er fuldført, kan du lukke fanen.

Hvis du ikke har aktiveret din fortegnelse til download, kan du muligvis se "***" i dit regneark med indsigt for flere fortegnelser.