Gestionar un perfil d'empresa directament a Google

Amb un perfil d'empresa a Google Maps i a la Cerca, pots:

Important:

Començar a gestionar el perfil a Maps i a la Cerca

Important: per gestionar un perfil d'empresa, la data d'obertura de l'empresa no pot ser superior a 90 dies respecte de la data actual. Si és superior a 90 dies, pots utilitzar el Gestor de perfils d'empresa.

Consells:

Gestionar un perfil d'empresa a la Cerca de Google i a l'aplicació Google Maps

Per gestionar el teu perfil directament a Google:

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Per gestionar l'empresa:
    • Amb la Cerca de Google, selecciona opcions com ara Edita el perfil, Afegeix una foto, Llegeix les ressenyes i Missatges, entre d'altres.
    • Amb Google Maps, toca Empresa per començar a gestionar el teu perfil d'empresa.

Transició de l'aplicació Google My Business a l'aplicació Google Maps

Important: no hi ha cap canvi en la manera en què els clients poden trobar el teu perfil d'empresa i interaccionar-hi. Pots continuar accedint a les dades del teu perfil d'empresa a través de l'aplicació mòbil Google Maps i de la Cerca de Google.

1. Baixa l'aplicació Google Maps als teus dispositius mòbils. Obtén informació sobre com pots baixar l'aplicació Google Maps.
    • Consell: a l'aplicació Google My Business, toca Gestiona a Maps per canviar a l'aplicació Google Maps.
  2. Inicia la sessió al mateix Compte de Google que utilitzes per iniciar la sessió al teu perfil d'empresa.
  3. Per accedir al teu perfil d'empresa, a l'aplicació Google Maps Maps, a la part inferior dreta, toca Empresa.

Canviar l'accés a un perfil d'empresa o deixar de gestionar-lo

Gestionar l'eficàcia del perfil

Pots utilitzar l'indicador d'eficàcia del perfil de Google per millorar el teu perfil d'empresa i connectar amb més clients quan actualitzis la informació de l'empresa.

L'indicador d'eficàcia del perfil t'ajuda a:

• Identificar i emplenar la informació que falta al perfil, com ara la descripció, l'horari i la informació de contacte de l'empresa.
  • Assegurar-te que el teu perfil sigui coherent en tots els productes i serveis de Google, com ara la Cerca de Google, Google Maps i Google Shopping.
  • Afegir contingut al perfil, com ara fotos, vídeos i publicacions.

Important: només pots trobar l'indicador d'eficàcia del perfil per a les fitxes verificades. Obtén informació sobre com pots verificar la teva empresa.

Per utilitzar l'eina Eficàcia del perfil:

1. Ves al teu perfil d'empresa.
  2. A l'esquerra del menú , a sota del cercle de l'indicador d'eficàcia del perfil, fes clic a Informació exhaustiva.
    • Un flux de compleció del perfil et demana que n'actualitzis les seccions incompletes.
  3. Un cop hagis actualitzat el perfil, fes clic a Següent.
    • Per anar a la pantalla següent, fes clic a Omet.
  4. A la darrera pantalla, fes clic a Ves al perfil.

Gestionar diversos perfils

Pots gestionar perfils individuals a la Cerca de Google. Si tens diversos perfils, pots continuar gestionant-los al Gestor de perfils d'empresa. Les funcions massives, com ara la pujada i la baixada en fulls de càlcul i les estadístiques massives, segueixen disponibles. Obtén informació sobre com pots gestionar perfils de manera massiva.