Flytt en bedrift på Google

Hvis du flytter bedriften din til en ny beliggenhet, bør du oppdatere adressen i Google Min bedrift, så kundene finner frem til den. Ikke opprett en ny bedriftsoppføring hvis du har flyttet bedriften din fra én beliggenhet til en annen. Etter oppdateringen kan du bli bedt om å bekrefte den nye bedriftsadressen.

Når du har oppdatert bedriftsadressen, kan du legge inn åpningsdatoen, og markedsføre den nye beliggenheten via innlegg.

Hvis du ønsker å oppdatere bedriftsadressen, men ikke er oppført som eier av bedriftens Google Min bedrift-oppføring, kan du kontakte den nåværende eieren og be om tilgang. Du kan også rapportere adressen som er feil, direkte til Google Maps.

Fjern dupliserte beliggenheter

Hvis du har opprettet en ny oppføring for bedriftens nye adresse ved en feil, og du nå har to bekreftede oppføringer for samme bedrift (én for den gamle adressen og én for den nye), kan du kontakte brukerstøtten for å få fjernet den dupliserte oppføringen. Hvis den nye oppføringen ikke er bekreftet, kan du fjerne den fra kontoen din ved å følge denne veiledningen

Fjern gamle beliggenheter fra Maps

Hvis du har opprettet en ny oppføring for bedriften din på bedriftens nye adresse, kan det hende du ikke kan fjerne den gamle oppføringen for den tidligere beliggenheten.

Hvis bedriftens gamle beliggenhet fortsatt vises på Maps, kan du ta kontakt med oss. Brukerstøtteteamet vårt kan merke bedriftsoppføringen for den gamle beliggenheten som Flyttet