Uw bedrijfsadres voor uw bedrijfsprofiel toevoegen of bewerken

Als u uw bedrijfsadres opgeeft in uw bedrijfsprofiel, kunnen klanten uw bedrijf vinden op Google Maps en Zoeken. U kunt ook de positie van de speld instellen voor uw profiel.

In uw profiel is uw bedrijfsadres openbaar. Als u geen services aan klanten verleent op uw bedrijfsadres, laat u het adresveld leeg en geeft u in plaats daarvan uw servicegebied op.

Richtlijnen voor het adres

U moet een adres opgeven dat Google kan vinden om uw bedrijf te verifiëren. Zorg ervoor dat het adres voldoet aan de richtlijnen voor adressen.

• Geef het hele adres van uw profiel correct op.
    • Bijvoorbeeld: Stationsweg 24, 2038 AA Wisp.
  • Vermeld ook het gebouwnummer, de verdieping, het kantoornummer en overige relevante adresgegevens.
  • Geef alleen informatie op die deel uitmaakt van uw officiële adres. Vermeld aanvullende adresgegevens (zoals dwarsstraten en herkenningspunten in de buurt) alleen als het officiële adres uw profiel niet duidelijk genoeg aangeeft.
    • Vermijd aanduidingen als 'Op de hoek van Beursplein en Damrak' of 'Tegenover de Martinitoren'.

Als uw adres geen huisnummer heeft of als het systeem geen correct adres kan vinden, kunt u uw bedrijfsprofiel rechtstreeks op de kaart vastzetten.

Uw bedrijf beheren

Uw adres toevoegen, bewerken of verwijderen

Voeg uw bedrijfsadres toe, bewerk het of verwijder het om ervoor te zorgen dat uw profielgegevens up-to-date zijn.

Uw adres toevoegen of bewerken

1. Ga naar uw bedrijfsprofiel. Meer informatie over hoe u uw profiel kunt vinden
  2. Uw bedrijfsadres bewerken:
    • Selecteer in Google Zoeken de optie Profiel bewerken.
    • Selecteer in Google Maps Profiel bewerken en dan Bedrijfsinformatie.
  3. Selecteer bovenaan Locatie.
  4. Selecteer naast Bedrijfslocatie de optie Bewerken Bewerken.
  5. Als we uw adres niet kunnen vinden, krijgt u een waarschuwingsbericht. Geef de verplichte adresgegevens opnieuw op in de rood gemarkeerde tekstvakken.
    • Als we uw adres nog steeds niet kunnen vinden, plaatst u de speld op uw exacte bedrijfslocatie en slaat u de wijzigingen op.

Tip: De beoordeling van bewerkingen duurt meestal maximaal 10 minuten. Bekijk meer informatie over bewerkingen aan reviews die in behandeling zijn.

Uw adres verwijderen

Belangrijk: Als u uw bedrijfsadres verwijdert, wordt in uw bedrijfsprofiel alleen uw servicegebied getoond. Als u geen servicegebied opgeeft, wordt er een lokaal gebied voor u gekozen. U kunt dit naar wens bewerken.

1. Ga naar uw bedrijfsprofiel. Meer informatie over hoe u uw profiel kunt vinden
  2. Uw bedrijfsadres verwijderen:
    • Selecteer in Google Zoeken de optie Profiel bewerken.
    • Selecteer in Google Maps Profiel bewerken en dan Bedrijfsinformatie.
  3. Selecteer bovenaan Locatie.
  4. Klik naast Bedrijfslocatie op Bewerken Edit pencil.
  5. Zet 'Bedrijfsadres aan klanten tonen 'aan of uit.

Tip: Afhankelijk van uw bedrijfscategorie kan in sommige landen of regio's een locatiebeschrijving in uw profiel worden getoond. Zo kunnen mensen een bedrijf vinden ten opzichte van een herkenningspunt, locatie of bedrijf in de buurt. U kunt uw locatiebeschrijving niet bewerken op Google Zoeken of Maps.