Føj en virksomhedsadresse til din virksomhedsprofil, eller rediger virksomhedsadressen

Angiv din virksomheds adresse på din virksomhedsprofil for at gøre det lettere for potentielle kunder at finde virksomheden i Google Maps og på Søgning. Du kan også angive din virksomheds geografiske placering ved hjælp af en markør på din profil.

Din virksomheds adresse er offentligt tilgængelig via din profil. Hvis du ikke betjener kunder på din virksomheds adresse, skal du lade adressefeltet være tomt og i stedet angive dit serviceområde.

Retningslinjer vedrørende adresser

Din virksomhed kan kun bekræftes, hvis du har angivet en virksomhedsadresse, som Google er i stand til at finde. Sørg for, at adressen overholder retningslinjerne for adresser.

• Sørg for at angive hele adressen korrekt på din profil.
    • Eksempel: Parkvej 24A, 1234 Parkby.
  • Inkluder lejlighedsnummer, etage, bygningsnummer og andre typer relevante oplysninger.
  • Medtag kun oplysninger, som er en del af den officielle adresse. Oplysninger om tværgader eller vartegn i nærheden bør kun medtages på profilen i områder, hvor den officielle adresse ikke angiver virksomhedens geografiske placering præcist.
    • Du bør så vidt muligt undgå at tilføje oplysninger såsom "på hjørnet af Parkvej og Sommervej" eller "Over for Mindeparken".

Hvis din virksomheds adresse ikke indeholder et husnummer eller systemet ikke kan finde adressen, kan du fastgøre din virksomhedsprofil direkte på kortet.

Administrer din virksomhed

Tilføj, rediger eller fjern din adresse

Tilføj, rediger eller fjern din virksomheds adresse for at sikre dig, at dine profiloplysninger er opdaterede.

Tilføj eller rediger din virksomheds adresse

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Sådan redigerer du din virksomhedsadresse:
    • Vælg Rediger profil med Google Søgning.
    • Vælg Rediger profil og derefter Virksomhedsoplysninger i Google Maps.
  3. Vælg Lokation øverst.
  4. Vælg Rediger Rediger ud for "Virksomhedsadresse".
  5. Hvis vi ikke kan finde adressen, vises der en advarselsmeddelelse. Angiv de dele af adressen, der er fremhævet med rødt, igen.
    • Hvis vi stadig ikke kan finde adressen, skal du fastgøre en markør for din virksomhed og gemme dine ændringer.

Tip! Det tager typisk op til 10 minutter at gennemgå afventende ændringer. Få flere oplysninger om ændringer, der afventer gennemgang

Fjern din virksomheds adresse

Vigtigt! Hvis du fjerner din virksomheds adresse, er det kun dit serviceområde, der vises på din virksomhedsprofil. Hvis du ikke angiver et serviceområde, vælges der et lokalt område på dine vegne. Du kan redigere dette efter behov.

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Sådan fjerner du din virksomhedsadresse:
    • Vælg Rediger profil med Google Søgning.
    • Vælg Rediger profil og derefter Virksomhedsoplysninger i Google Maps.
  3. Vælg Lokation øverst.
  4. Vælg Rediger Edit pencil ud for "Virksomhedsadresse".
  5. Slå "Vis potentielle kunder din virksomhedsadresse" til eller fra.

Tip! Alt efter hvilken virksomhedskategori der er tale om, kan der i nogle lande eller regioner blive vist en lokationsbeskrivelse på profilen. En lokationsbeskrivelse giver brugerne mulighed for at finde en virksomheds geografiske placering i forhold til et vartegn, en lokation eller en virksomhed i nærheden. Lokationsbeskrivelsen kan ikke redigeres på Google Søgning eller i Maps.