Com es pot definir l'horari d'obertura o marcar una empresa com a tancada

Per mantenir els clients informats, pots actualitzar el teu perfil d'empresa a Google amb l'horari principal o amb el període de tancament.

Si l'empresa o qualsevol de les seves ubicacions tanca, pots triar si el tancament és permanent o temporal. També pots tornar a obrir fàcilment una empresa marcada com a tancada.

Definir l'horari d'obertura a Google Maps i a la Cerca

Afegeix l'horari d'obertura principal que té l'empresa durant una setmana normal. Obtén més informació sobre les directrius per a horaris.

Definir l'horari d'obertura principal
  1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Per editar la informació d'empresa:
    • Amb la Cerca de Google, selecciona Edita el perfil.
    • Amb Google Maps, selecciona Edita el perfil i, a continuació, Informació d'empresa.
  3. A prop de la part superior, selecciona la pestanya Horari.
  4. Al costat d'"Horari", selecciona Edita Edit pencil i, a continuació, Obert amb l'horari principal.
    • Consell: si no vols que es mostri l'horari d'obertura al perfil, selecciona Obert sense l'horari principal i, a continuació,.Desa.
  5. Marca la casella que hi ha al costat de cada dia de la setmana en què l'empresa obre.
  6. Per definir l'horari, utilitza els menús desplegables.
  7. Un cop hagis definit l'horari, selecciona Desa.
Definir les pauses de l'horari d'obertura

Per indicar que l'horari d'obertura inclou una pausa, crea dues entrades per al mateix dia amb horaris diferents.

Per exemple, si l'empresa obre els dissabtes de 9:00 a 14:00, tanca de 14:00 a 17:00 i torna a obrir de 17:00 a 22:00, segueix aquests passos:

1. Selecciona Dissabte.
  2. Selecciona Obre a les i, a continuació, 9:00. A continuació, selecciona Tanca a les i, a continuació, 14:00.
  3. Selecciona Afegeix un horari .
  4. Selecciona Obre a les i, a continuació, 17:00. A continuació, selecciona Tanca a les i, a continuació, 22:00.
  5. Selecciona Desa.
Definir un horari d'obertura de 24 hores
  1. Al costat de cada dia de la setmana en què l'empresa obre, selecciona Obre a les i, a continuació, 24 hores.
  2. Selecciona Desa.

Marcar una empresa com a tancada temporalment o permanentment

Actualitza el teu perfil d'empresa perquè es mostri com a tancada temporalment o permanentment a Google Maps i a la Cerca.

Consell: si l'empresa tanca temporalment durant més de set dies, o si és una empresa de temporada que tanca en determinats moments de l'any, marca-la com a tancada temporalment.

Tancar una empresa a la Cerca i a Maps
  1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Per editar la informació d'empresa:
    • Amb la Cerca de Google, selecciona Edita el perfil.
    • Amb Google Maps, selecciona Edita el perfil i, a continuació, Informació d'empresa.
  3. A prop de la part superior, selecciona la pestanya Horari.
  4. Al costat d'"Horari", selecciona Edita Edit pencil i, a continuació, Tancat temporalment o Tancat permanentment.
  5. Selecciona Desa.
Tancar diverses empreses
  1. Inicia la sessió al Gestor de perfils d'empresa.
  2. A la llista d'empreses, selecciona les que vols marcar com a tancades temporalment o permanentment.
  3. A la barra d'eines superior, fes clic a Accions. A continuació, selecciona Marca com a tancat temporalment o Marca com a tancat permanentment.
  4. Al quadre de diàleg, selecciona Marca com a tancat temporalment o Marca com a tancat permanentment.
Pots gestionar un perfil individual a la Cerca i a Maps. Per gestionar diversos perfils de manera massiva i alhora, pots utilitzar el Gestor de perfils d'empresa. Si vols afegir un altre perfil, a la Cerca de Google, selecciona el menú de tres punts i, a continuació,Afegeix un perfil d'empresa nou

Important: si marques una empresa com a tancada permanentment, és possible que el teu perfil d'empresa es continuï mostrant a la Cerca i a Maps per als usuaris que la cerquin. S'hi indica clarament que la teva empresa està tancada.

Tornar a obrir una empresa

Important: si l'empresa s'ha marcat com a tancada permanentment a causa d'un canvi d'ubicació o de nom, no tornis a obrir l'empresa. En aquest cas, afegeix una empresa nova. Has de verificar aquest perfil nou. Si vols que les ressenyes es moguin al perfil nou, contacta amb nosaltres per obtenir ajuda.

Quan tornis a obrir l'empresa, el teu perfil ja no estarà marcat com a tancat temporalment a Google Maps ni a la Cerca.

Obrir una empresa a la Cerca i a Maps
  1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Per editar l'empresa:
    • Amb la Cerca de Google, selecciona Edita el perfil.
    • Amb Google Maps, selecciona Edita el perfil i, a continuació, Informació d'empresa.
  3. A la part superior, selecciona la pestanya "Horaris".
  4. Al costat d'"Horari", selecciona Edita Edit pencil Obert amb l'horari principal.
    • Consell: si no vols que es mostri l'horari d'obertura al perfil, selecciona Obert sense l'horari principal.
  5. Defineix l'horari i les pauses principals. Obtén informació sobre com pots definir l'horari d'obertura.
  6. Un cop hagis definit l'horari, selecciona Desa.
Obrir diverses empreses
  1. Inicia la sessió al Gestor de perfils d'empresa.
  2. A la llista d'ubicacions, selecciona les ubicacions que vols marcar com a obertes.
  3. A la barra d'eines que hi ha a prop de la part superior, fes clic a Accions i, a continuació, Obre.
  4. Al quadre de diàleg, fes clic a Marca com a obert.

Pots gestionar un perfil individual a la Cerca i a Maps. Per gestionar diversos perfils de manera massiva i alhora, pots utilitzar el Gestor de perfils d'empresa. Si vols afegir un altre perfil, a la Cerca de Google, selecciona el menú de tres punts i, a continuació,Afegeix un perfil d'empresa nou

S'ha informat que la teva empresa està tancada

Si Google rep una actualització que indica que una ubicació està tancada temporalment, és possible que rebis una notificació per correu electrònic.

Consell: si alguna de les teves empreses s'ha marcat com a tancada permanentment per error, pots tornar a obrir la ubicació.

Directrius per fer canvis temporals a l'empresa

Quan es pot marcar una empresa com a tancada temporalment

Per ajudar els clients que cerquen la teva empresa pel nom a trobar-la i entendre que el tancament és només temporal, marca-la com a tancada temporalment. Aquest estat també pot ajudar els clients a estalviar-se la decepció de descobrir que ha tancat després d'anar-hi en persona.

En el cas de consultes àmplies, les empreses tancades temporalment es poden classificar després de les empreses obertes. Aquest efecte de classificació depèn de factors com ara la categoria empresarial, el tipus de consulta i el nombre d'empreses coincidents que estan tancades temporalment.

Important: marca l'empresa com a tancada temporalment només si romandrà tancada durant més de set dies o indefinidament. Si romandrà tancada durant menys de sis dies, defineix un horari especial.

Quan es poden utilitzar Horari especial i Més horaris

Pots informar els clients dels canvis que es produeixin en l'horari d'obertura o de la disponibilitat de determinats serveis.

Defineix un horari especial per als dies en què el teu horari no sigui l'habitual, com ara en dies festius o en esdeveniments especials. Fes-ho si es dona un dels casos següents:

• Si l'horari d'obertura de la teva empresa s'ajusta temporalment.
  • Si l'empresa està tancada durant sis dies seguits com a màxim.

Defineix més horaris si l'empresa ofereix serveis específics en horaris diferents, com ara: horari per a la gent gran, d'entrega a domicili i per emportar-se.

Els canvis en l'horari creen actualitzacions al perfil d'empresa

Després d'actualitzar l'horari o de tornar a obrir l'empresa, els clients trobaran:

• Al perfil d'empresa: un missatge que confirma que has actualitzat l'horari recentment.
  • A la pestanya Actualitzacions del perfil en dispositius mòbils: una publicació que confirma que has canviat l'horari.

Per proporcionar més informació sobre l'horari actualitzat: edita la publicació.

Per suprimir la publicació i el missatge d'actualització de l'horari: suprimeix la publicació associada.