Com es pot definir un horari especial

Gestiona l'empresa

Si l'horari d'obertura canvia durant un breu període de temps, com ara durant un esdeveniment especial, pots definir un horari especial perquè l'horari habitual no canviï.

Com funciona

Pots definir un horari especial si la teva empresa ha ajustat temporalment l'horari d'obertura o si romandrà tancada com a màxim 6 dies seguits.

Pots programar un horari d'obertura especial quan et calgui per a:

• dies festius
  • esdeveniments especials
  • Altres circumstàncies excepcionals

Et recomanem que confirmis l'horari dels dies festius, encara que sigui el mateix que l'habitual, perquè els clients sàpiguen que l'horari especial que és correcte.

Definir un horari especial

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Per editar l'horari especial:
    • Amb la Cerca de Google, selecciona Edita el perfil.
    • Amb Google Maps, selecciona Edita el perfil i, a continuació,Informació d'empresa.
  3. A prop de la part superior, selecciona la pestanya Horari.
  4. Al costat d'"Horari especial", selecciona Edita Icona de llapis / d'edició.
  5. Selecciona la data.
    • Per confirmar la data suggerida: selecciona Revisa.
    • Per definir una data personalitzada: selecciona Afegeix una data. Tot seguit, introdueix la data.
    • Per editar dates existents: selecciona la data existent.
  6. Actualitza l'horari.
    • Si tindràs obert aquest dia: desmarca la casella "Tancat". A continuació, introdueix l'horari d'obertura i de tancament.
    • Si tindràs tancat aquest dia: assegura't que la casella "Tancat" estigui marcada.
    • Per afegir diversos conjunts d'horaris per a aquesta data: selecciona Més Més i, a continuació, Afegeix un horari. A continuació, introdueix l'horari.
    • Per suprimir un horari especial:
      • Si l'empresa està tancada: al costat de la data, selecciona Suprimeix Trash.
      • Si l'empresa està oberta: al costat de l'horari, selecciona Més Més i, a continuació, Suprimeix el dia Trash.
  7. Selecciona Desa.
Un cop s'hagi desat l'horari, el podràs trobar dins la pestanya "Horari" de la secció "Informació d'empresa" o directament a "Edita el perfil" de la secció "Horari especial".
Definir un horari especial mitjançant un full de càlcul
  1. Al full de càlcul de pujada massiva, cerca la columna "Horari especial".
  2. Introdueix els dies concrets i el seu horari especial amb una "x" per indicar que l'empresa estarà tancada tot el dia.
    • Per exemple:
      • Format de 24 hores: DD-MM-AAAA: HH:MM-HH:MM
      • Format a. m. o p. m.: DD-MM-AAAA: HH:MM a. m.-HH:MM p. m.
  3. Desa el full de càlcul i importa'l. Els clients només veuran l'horari especial a Google els dies corresponents.

Si només afegeixes un horari especial a les empreses existents, pots incloure-hi només les columnes de codi de botiga i d'horari especial al full de càlcul. Si inclous columnes buides o columnes amb capçalera, però sense informació a sota, la informació que hi hagi corresponent a aquestes columnes s'esborrarà. Si afegeixes una empresa nova, se t'indicarà que falten les capçaleres de columna obligatòries.

Consell: separa cada conjunt d'horaris amb una coma. Si vols introduir-ne diversos per a un mateix dia, divideix-los en dues entrades i separa'ls amb una coma. Obtén informació sobre el format dels horaris.

• Per exemple, a continuació es mostren els horaris d'una empresa que obre durant dues franges diferents el 26 de desembre de 2019:
    2019-11-26: x, 2019-12-25: x, 2019-12-26: 10:00-16:00, 2019-12-26: 17:00-18:00, 2020-1-1: 00:00-00:00
Definir un horari que s'allarga fins l'endemà
Important: un horari especial no pot allargar-se més enllà de la mitjanit.

Un conjunt d'horaris especials no pot superar les 24 hores. Si un conjunt d'horaris especials dura des d'abans de la mitjanit d'un dia fins després del migdia del dia següent, divideix l'horari en diversos conjunts:

• Un conjunt que duri fins que finalitzi el primer dia.
  • Un conjunt que comenci a la mitjanit del segon dia.

Per exemple, si la teva empresa obre des de les 19:00 fins a les 17:00 de l'endemà, introdueix l'horari tal com es mostra a continuació:

• 2019-11-26: 19:00-00:00, 2019-11-27: 00:00-17:00

En aquest cas, l'horari habitual del segon dia s'ignora i se substitueix per l'horari especial. Si vols conservar l'horari d'alguna franja concreta de l'endemà, torna a introduir-lo a la llista d'horaris especials tal com es mostra a continuació:

• 2019-11-27: 20:00-22:00

Altres canvis en l'horari d'obertura

Important: per mostrar l'horari especial al teu perfil d'empresa, defineix l'horari d'obertura com a "Obert amb l'horari principal".