Tilføj en markør for dine virksomheder

Administrer din virksomhed

Kontrollér først, at den adresse, du har angivet, er opdateret, og at den ikke indeholder uvedkommende oplysninger (se vores retningslinjer for adresseangivelse).

Hvis din virksomheds adresse ikke indeholder et husnummer, eller systemet ikke kan finde adressen, selvom du er sikker på, at du har indtastet den korrekt, kan du placere virksomheden direkte på kortet.

Tilføj eller rediger en markør på Google

Sådan justerer du din markørplacering:

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få flere oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Sådan administrerer du din pinkode på Google:
    • Med Google Søgning skal du vælge Rediger profil og derefter Lokation.
    • Med Google Maps skal du vælge Rediger profil og derefter  Virksomhedsoplysninger og derefter  Lokation
  3. Klik på Rediger Rediger ud for "Virksomhedsadresse".
  4. Sådan ændrer du din markørplacering: Klik på Juster
  5. Flyt kortet, så markøren peger på din virksomhedsadresse.
  6. Vælg Udført og derefter Gem.

Tip! Det tager typisk op til 10 minutter at gennemgå afventende ændringer. Få flere oplysninger om ændringer, der afventer gennemgang

Kontakt os, hvis du stadig har problemer.