Col·locar un marcador per a empreses

Gestiona l'empresa

En primer lloc, comprova que l'adreça que has introduït estigui actualitzada i no contingui informació supèrflua, tal com s'indica a les directrius d'introducció d'adreces.

Si la teva adreça no té número o si saps del cert que has introduït l'adreça correctament però el sistema no la troba, pots marcar l'empresa directament al mapa:

Afegir o editar un marcador a Google

Per ajustar la ubicació del marcador:

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Per gestionar el PIN a Google:
    • Amb la Cerca de Google, selecciona Edita el perfil i, a continuació, Ubicació.
    • Amb Google Maps, selecciona Edita el perfil i, a continuació,Informació d'empresa i, a continuació, Ubicació
  3. Al costat d'"Ubicació de l'empresa", fes clic a Edita Edita.
  4. Per ajustar la ubicació del marcador, fes clic a Ajusta
  5. Mou el mapa perquè el marcador assenyali la ubicació de la teva empresa.
  6. Selecciona Fet i, a continuació, Desa.

Consell: els canvis pendents de revisió solen tardar fins a 10 minuts a revisar-se. Obtén més informació sobre les edicions pendents de revisió.

Si continues tenint problemes, posa't en contacte amb nosaltres.