Valokuvien lisääminen joukkotodennettuihin profiileihin ja poistaminen niistä

Googlessa näkyvät Yritysprofiilisi voivat sisältää itse lataamiasi ja muiden lataamia kuvia. Lisäämiisi valokuviin lisätään Omistajalta-merkintä. Voit lisätä kuvia joko yksitellen tai useista yrityksistä samalla kertaa laskentataulukon avulla.

• Et voi ladata kuvia todentamattomien toimipaikkojen tietoihin. Lue lisää yrityksen todentamisesta.
  • Kaikkien valokuvien on oltava Yritysprofiileja koskevien kuvasääntöjen mukaisia.
  • Jos käytät laskentataulukkoa, kuvat on ladattava julkisesti käytettävissä olevaan URL-osoitteeseen, kuten verkkosivustollesi tai valokuvien hostauspalveluun.
  • Kuvasi näkyvät Google Mapsissa ja Haussa yleensä muutaman päivän kuluttua, mutta joissain tapauksissa siihen voi mennä useampi päivä.

Valokuvien lisääminen joukkotodennettuihin profiileihin

Valokuvien lisääminen yksitellen

Näin voit lisätä kuvia yksittäisen toimipaikan tietoihin:

1. Kirjaudu sisään, jotta voit ylläpitää Yritysprofiiliasi.
  2. Valitse yritys, josta haluat lisätä kuvia.
  3. Vieritä lisättävän kuvatyypin kohdalle ja klikkaa Lisää kuvia.
  4. Vedä kuvat avautuvaan ikkunaan tai klikkaa Valitse kuvia tietokoneelta. Kuvien on oltava .jpg- tai .png-muodossa, ja niiden korkeuden ja leveyden on oltava vähintään 250 pikseliä.
  5. Lisää kuva toimipaikan tietoihin klikkaamalla Valitse.

Valokuvien lisääminen laskentataulukon avulla

Näin voit lisätä valokuvia laskentataulukon avulla:

1. Kirjaudu sisään, jotta voit ylläpitää Yritysprofiiliasi.
  2. Valitse yritykset, joista haluat lisätä kuvia.
  3. Klikkaa Valinnat ja sitten Toimipaikat.
  4. Lisää kuvien URL-osoitteet vastaaviin laskentataulukon kuvasarakkeisiin. Sarakkeet ovat Logo, Kansikuva ja Muut kuvat. Jos haluat ladata saman kuvan usean toimipaikan tietoihin, lisää kuvan URL-osoite myös muiden toimipaikkojen sarakkeisiin laskentataulukossa.
    • Muut kuvat ‑sarake: Jos lisäkuvia on useampia, erota niiden URL-osoitteet toisistaan pilkulla. Jos itse URL-osoite sisältää pilkun, korvaa pilkku koodilla %2C. Jos URL-osoitteesi on esimerkiksi https://example.com/omakuva03,2012.jpg, muokkaa URL-osoite muotoon https://example.com/omakuva03%2C2012.jpg. Varmista, ettei osoite sisällä virheellisiä merkkejä (esim. < tai >) eikä päällekkäisiä tai toimimattomia URL-osoitteita. Yhtä toimipaikkaa kohden voi lisätä enintään 25 lisäkuvaa.
  5. Kun olet lisännyt kuvat, importoi laskentataulukko.

Valokuvien poistaminen joukkotodennetuista profiileista

Näin voit poistaa kuvan joukkotodennetusta Yritysprofiilista:

1. Kirjaudu sisään, jotta voit ylläpitää Yritysprofiiliasi.
  2. Klikkaa yritystä, johon liittyvän kuvan haluat poistaa.
  3. Poista valokuvan URL-osoite.

Vinkki: Katso, miten voit poistaa kuvia profiileista, joita ei ole joukkotodennettu.

Sopimattomasta valokuvasta ilmoittaminen

Voit ilmoittaa muiden lisäämistä valokuvista, jos ne ovat sääntöjemme vastaisia. Käsittelemme ilmoituksesi ja päätämme sen perusteella valokuvan poistamisesta.

Näin voit pyytää valokuvan poistamista:

1. Etsi toimipaikkasi Google Mapsista.
  2. Valitse valokuva.
    • Klikkaa Google Mapsissa näytön oikeasta alakulmasta Ilmoita sopimattomasta kuvasta ‑linkkiä.
    • Klikkaa perinteisessä Google Mapsissa Valokuvat-välilehteä ja etsi kuva. Valitse Lisää > Ilmoita väärinkäytöstä.
  3. Lisää huomautus, jossa kerrot olevasi yrityksen omistaja ja ilmoitat syyn valokuvan poistamiseen.

Lue lisää Google Mapsin valokuvia ja videoita koskevasta käytännöstä.