Slett beliggenhetsgrupper

Du kan slette en beliggenhetsgruppe hvis du ikke lenger vil bruke den til å administrere bedrifter. Du kan ikke angre slettingen av beliggenhetsgrupper. Hvis du ikke lenger er ansvarlig for et sett av beliggenheter i en konto, kan du overføre kontoeierskapet.
Viktig: Hvis du ikke lenger ønsker å administrere en bedriftsprofil, kan du fjerne profilen.
Du må være eieren av kontoen for å kunne slette tilhørende beliggenhetsgrupper. Før du sletter en beliggenhetsgruppe, må du overføre eierskapet for alle beliggenhetene eller slette bedriftsprofilene for hver enkelt beliggenhet fra kontoen.
  1. Logg på for å administrere bedriftsprofilen din.
  2. Velg beliggenhetsgruppen du vil slette, øverst til venstre.
  3. Klikk på Gruppeinnstillinger og så Slett gruppen.
  4. Klikk på Slett i «Slett bedriftsgrupper»-dialogboksen.