Een groep van bedrijfslocaties verwijderen

U kunt een groep van bedrijfslocaties verwijderen als u deze niet meer wilt gebruiken om bedrijven te beheren. Als een groep van bedrijfslocaties is verwijderd, kunt u dit niet ongedaan maken. Als u niet meer verantwoordelijk bent voor een reeks bedrijven in een account, kunt u het eigendom van het account overdragen.
Belangrijk: Als u een bedrijfsprofiel niet meer wilt beheren, kunt u het profiel verwijderen.
Als u een groep van bedrijfslocaties wilt verwijderen, moet u een eigenaar van het account zijn. Voordat u een groep van bedrijfslocaties verwijdert, moet u het eigendom overdragen voor alle locaties of het Bedrijfsprofiel voor elke locatie verwijderen uit het account.
  1. Log in om uw Bedrijfsprofiel te beheren.
  2. Kies linksboven de groep van bedrijfslocaties die u wilt verwijderen.
  3. Klik op Groepsinstellingen en dan Groep verwijderen.
  4. Klik in het vak 'Een groep van bedrijfslocaties verwijderen' op Verwijderen.