Slet en virksomhedsgruppe

Du kan slette en virksomhedsgruppe, hvis du ikke længere vil bruge den til administration af virksomheder. Når en virksomhedsgruppe er slettet, kan handlingen ikke fortrydes. Hvis du ikke længere er ansvarlig for en gruppe virksomheder, der er knyttet til en konto, kan du overføre ejerskab af kontoen.
Vigtigt! Hvis du ikke længere vil administrere en virksomhedsprofil, kan du fjerne profilen.
Du skal være ejer af kontoen for at kunne slette en virksomhedsgruppe. Inden du sletter en virksomhedsgruppe, skal du overføre ejerskabet af alle lokationer eller slette virksomhedsprofilen for hver lokation på kontoen.
  1. Log ind for at administrere din virksomhedsprofil.
  2. Vælg den virksomhedsgruppe, du vil slette, øverst til venstre.
  3. Klik på Gruppeindstillinger og derefter Slet gruppe.
  4. Klik på Slet i feltet "Slet en virksomhedsgruppe".