Afegir i suprimir fotos de perfils verificats de manera massiva

Les teves empreses a Google poden incloure fotos que hagis penjat i fotos penjades per altres usuaris. Les fotos que afegeixes tu es marquen com a "Del propietari". Pots afegir fotos a les empreses de manera massiva utilitzant un full de càlcul o bé una per una.

• No pots penjar fotos a ubicacions no verificades. Consulta com pots obtenir la verificació.
  • Totes les fotos han de complir les nostres directrius de fotos per a Perfil d'empresa.
  • Si fas servir un full de càlcul, assegura't que les fotos es pengen a un URL accessible públicament, com ara el teu lloc web o un lloc web d'allotjament de fotos.
  • Pot ser que les fotos tardin uns quants dies a mostrar-se a Google Maps i a la Cerca.

Afegir fotos a perfils verificats de manera massiva

Afegir fotos individualment

Per afegir fotos a una sola ubicació:

1. Inicia la sessió per gestionar el teu perfil d'empresa.
  2. Selecciona l'empresa a la qual vols afegir fotos.
  3. Desplaça't fins a la secció corresponent al tipus de foto que vols afegir i, després, fes clic a Afegeix fotos.
  4. Arrossega les fotos a la finestra que es mostra o fes clic a Selecciona fotos de l'ordinador. Les fotos han de tenir el format .jpg o .png i com a mínim 250 píxels d'alçada i amplada.
  5. Fes clic a Selecciona per penjar la foto a la teva ubicació.

Afegir fotos mitjançant un full de càlcul

Per afegir fotos mitjançant un full de càlcul:

1. Inicia la sessió per gestionar el teu perfil d'empresa.
  2. Selecciona les ubicacions a les quals vols afegir fotos.
  3. Fes clic a Accions i, a continuació, Ubicacions.
  4. Introdueix els URL de les fotos a les columnes corresponents del full de càlcul: "Logotip", "Portada" o "Altres fotos". Per penjar les mateixes fotos en diverses ubicacions, introdueix el mateix URL a les columnes d'altres ubicacions del full de càlcul.
    • A la columna "Altres fotos": si tens diverses fotos addicionals, separa'n els URL amb comes. Si un URL conté una coma, substitueix-la pel codi "%2C". Per exemple, si el teu URL és https://example.com/lamevafoto03,2012.jpg, has de modificar l'URL perquè sigui https://example.com/lamevafoto03%2C2012.jpg.Comprova que no hi hagi caràcters no vàlids (< , >, etc.), URL duplicats ni URL trencats. Hi ha un límit màxim de 25 fotos addicionals per ubicació.
  5. Importa el full de càlcul quan hagis acabat d'afegir-hi fotos.

Suprimir fotos de perfils verificats de manera massiva

Per suprimir una foto d'un perfil d'empresa verificat de manera massiva:

1. Inicia la sessió per gestionar el teu perfil d'empresa.
  2. Fes clic a l'empresa que conté la foto que vols suprimir.
  3. Suprimeix l'URL de la foto.

Consell: obtén informació sobre com pots suprimir fotos de perfils que no s'han verificat de manera massiva.

Informar d’una foto inadequada

Pots informar d'una foto que hagi afegit algú altre si infringeix les nostres directrius. La teva sol·licitud es revisarà per determinar si la foto s'ha de suprimir o no.

Per sol·licitar que se suprimeixi una foto:

1. Cerca la teva ubicació a Google Maps.
  2. Tria la foto.
    • A Google Maps, fes clic a l'enllaç Informa d'una foto inadequada, situat a l'extrem inferior dret de la pantalla.
    • A la versió clàssica de Google Maps, fes clic a la pestanya Fotos per cercar la foto. Tria Més > Informa d'un ús abusiu.
  3. Afegeix una nota per indicar que ets el propietari de l'empresa i explica el motiu per retirar la foto.

Per obtenir més informació, consulta la política de fotos i vídeos de Google Maps.