Overfør det primære ejerskab af en virksomhedsprofil

Du kan overføre ejerskabet af en hel virksomhedsgruppe ved at følge disse trin.

I sjældne tilfælde (f.eks. hvis en anden person er del af en massebekræftelse) kan der være behov for at overføre det primære ejerskab af en virksomhedsprofil. Det er kun primære ejere og ejere af en profil, der kan overføre det primære ejerskab. Primære ejere kan ikke fjerne sig selv fra virksomhedsprofilen uden først at overføre det primære ejerskab til en anden person.

Hvis du er den eneste person, der er tilknyttet en profil, kan du tilføje flere ejere eller administratorer.

Sådan overfører du det primære ejerskab af en virksomhedsprofil:

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Vælg prikmenuen og såIndstillinger for virksomhedsprofil og så Administratorer.
  3. Vælg den person, du vil ændre adgang for.
  4. Vælg rollen og så Primær ejer.
  5. Vælg Gem.

Overførslen af ejerskabet finder sted øjeblikkeligt. Der er ikke behov for bekræftelse fra den nye primære ejers side.

Tip! Hvis du forventer, at der bliver sendt mange anmodninger om virksomhedsprofiladministration til din organisation, kan du eventuelt indføre en intern proces til indsamling af navn og profil for disse administratorer og tilføje dem i en enkelt session i stedet for at svare på anmodningerne hver for sig, når de modtages.