Com es pot suprimir un perfil d'empresa

Si vols deixar de gestionar una empresa, pots suprimir el contingut i els gestors del perfil i, opcionalment, marcar l'empresa com a tancada permanentment.

No podràs gestionar l'empresa directament a través de la Cerca de Google ni Maps, però és possible que l'empresa es continuï mostrant a Google.

Marcar una empresa com a tancada permanentment

Per marcar la teva empresa com a tancada permanentment a la Cerca i a Maps:

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Selecciona Edita el perfil i, a continuació, Informació d'empresa
    • A l'ordinador, mitjançant la Cerca de Google, selecciona Edita el perfil.
  3. A prop de la part superior, selecciona la pestanya Horari.
  4. Al costat d'"Horari", selecciona Edita Edita.
  5. Selecciona Tancat permanentment.
  6. Selecciona Desa.

Els usuaris que cerquin l'empresa poden veure'n el perfil a la Cerca i a Maps, però es mostrarà clarament que l'empresa està tancada.

Consell: pots configurar la teva empresa com a tancada temporalment. Obtén més informació sobre com pots definir un horari d'obertura o marcar un tancament.

Suprimir contingut i gestors d'un perfil d'empresa individual

Important:

• La supressió de contingut i gestors d'un perfil d'empresa és permanent i afecta tots els propietaris i gestors del perfil. Per tornar a gestionar el perfil, s'ha de tornar a verificar.
    • Qualsevol publicació, foto i vídeo que hagin afegit els propietaris o gestors se suprimiran permanentment.
    • El contingut d'un perfil que s'ha suprimit no es pot recuperar ni gestionar.
  • Només els propietaris i els propietaris principals poden suprimir el contingut i els gestors del perfil.
  • Si ja no vols gestionar el perfil, pots suprimir-te'n.
  • Els propietaris o gestors nous d'un perfil d'empresa han d'esperar set dies per poder suprimir el contingut i els gestors del perfil.
  • Si escau, mostra que l'empresa ja no existeix activant l'opció "Marca l'empresa com a tancada permanentment".
  1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Fes clic a Més Més i, a continuació, Configuració del perfil d'empresa.
  3. Fes clic a Suprimeix el perfil d'empresa i, a continuació, Suprimeix el contingut i els gestors del perfil.
    • Per mostrar que l'empresa ja no existeix, activa l'opció Marca l'empresa com a tancada permanentment.
  4. Fes clic a Continua i, a continuació, Suprimeix i, a continuació, Fet.

Suprimir diversos perfils d'empresa

1. Inicia la sessió al Gestor de perfils d'empresa.
    • Comprova que hagis iniciat la sessió amb el compte que vas fer servir per registrar-te a Perfil d'empresa.
  2. A la pàgina d'inici, selecciona un o més perfils que vulguis suprimir.
  3. A la dreta, fes clic a Accions i, a continuació, Suprimeix empreses i, a continuació, Suprimeix.

Suprimir una empresa de Maps

Pots sol·licitar que se suprimeixi una empresa de Maps si l'empresa:

Encara que no gestionis una empresa, pots sol·licitar que se suprimeixi.

1. A l'ordinador, ves a Google Maps.
    • Inicia la sessió amb el mateix compte que vas utilitzar per registrar-te a Perfil d'empresa.
  2. Al mapa, fes clic a l'empresa que vulguis suprimir.
  3. A l'esquerra, fes clic a Suggereix un canvi.
  4. Fes clic a Tanca o suprimeix.
  5. Segueix les instruccions en pantalla.

Després d'enviar la sol·licitud, passarà pel procés de revisió. És possible que rebis un correu electrònic d'estat amb preguntes de seguiment del nostre equip de revisió. Si s'aprova, l'empresa se suprimeix de Maps.

Obtén informació sobre com pots marcar una empresa com a tancada permanentment, però sense suprimir-la.