Sol·licitar la propietat d'un perfil d'empresa

Comença

Si ja s'ha verificat un perfil d'empresa a Google i tens autorització per gestionar-lo, pots sol·licitar-ne la propietat al propietari actual. Si proves d'accedir a un perfil de diverses ubicacions reclamat, també pots obtenir la verificació com a gestor d'establiment.

Si no trobes els enllaços "Reclama aquesta empresa" o "Aquesta empresa és vostra?" al perfil d'empresa, és probable que ja en siguis el propietari. Al teu perfil, cerca la insígnia "Gestiones aquest perfil d'empresa".

1. Pots trobar el perfil d'empresa del qual vols sol·licitar la propietat mitjançant un d'aquests mètodes:
    • Ves a business.google.com/add.
      • Introdueix el nom i l'adreça de l'empresa i, a continuació, selecciona-la als resultats de la cerca.
    • Troba la teva empresa a la Cerca de Google o a Google Maps.
      • Al perfil d'empresa, fes clic a Reclama aquesta empresa.
  2. Fes clic a Continua.
    • Rebràs un missatge en què s'indica que algú altre ha obtingut la verificació per al perfil. Si tens autorització per gestionar el perfil, pots sol·licitar-ne la propietat al propietari actual.
  3. Fes clic a Sol·licita accés i emplena el formulari.
  4. Emplena el formulari i fes clic a Envia.
Consell: el propietari actual del perfil rebrà un correu electrònic amb una sol·licitud per contactar amb tu, i tu rebràs un correu electrònic de confirmació.
Perfils d'empresa de serveis a domicili

Per sol·licitar la propietat d'una empresa de serveis a domicili al propietari actual del perfil d'empresa, segueix aquests passos:

1. Ves a business.google.com/add.
  2. Introdueix les dades de l'empresa.
  3. Fes clic a Continua.
  4. Completa el procés de verificació.
    • La verificació amb una postal tarda uns quants dies. Un cops s'hagi dut a terme, es mostrarà un quadre de diàleg amb el missatge "Conflicte de propietaris", que indica que la ubicació està duplicada.
  5. Fes clic a Sol·licita accés.
Consell: el propietari actual del perfil rebrà un correu electrònic amb una sol·licitud per contactar amb tu, i tu rebràs un correu electrònic de confirmació.
Comptes verificats de manera massiva

Si tens un compte verificat de manera massiva, pots seguir les instruccions anteriors per a les empreses físiques o bé sol·licitar la propietat d'un perfil d'empresa existent seguint aquests passos:

1. Penja la informació del perfil mitjançant un full de càlcul.
  2. A Perfil d'empresa, obre el perfil penjat.
    • Veuràs un quadre de diàleg amb el missatge "Conflicte de propietaris", que indica que el perfil està duplicat.
  3. Fes clic a Sol·licita accés.
Consell: el propietari actual del perfil rebrà un correu electrònic amb una sol·licitud per contactar amb tu, i tu rebràs un correu electrònic de confirmació.

Què cal fer després d'haver sol·licitat la propietat

Un cop hagis sol·licitat la propietat, el propietari actual del perfil té 3 dies per respondre. Per comprovar l'estat de la sol·licitud, inicia la sessió a Perfil d'empresa o fes clic a l'enllaç del correu electrònic de confirmació.

• Si s'aprova la teva sol·licitud: se't notificarà per correu electrònic i podràs gestionar el perfil d'empresa.
  • Si es denega la teva sol·licitud: se't notificarà per correu electrònic i, tot i així, podràs suggerir canvis al perfil. A més, és possible que puguis apel·lar contra la sol·licitud denegada.
  • Si no reps cap resposta: si passats 3 dies no has rebut cap resposta, pot ser que tinguis l'opció de reclamar el perfil. Per reclamar un perfil d'empresa:
    1. Obre el correu electrònic de confirmació original que has rebut sobre la sol·licitud de propietat.
    2. Cerca la sol·licitud i segueix les instruccions en pantalla per verificar-la. També pots iniciar la sessió a Perfil d'empresa i cercar el botó "Reclama" o "Verifica" al tauler.

Consell: l'opció de reclamar un perfil no sempre està disponible.

Recursos relacionats

Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament